onsdag 9 januari 2013

Tyllkjol med snurr


Igår började skolan för barnen igen, men Juliette fick stanna hemma då hon har en envis hosta. Den är inte där hela tiden utan kommer när hon går, springer eller stojar runt för mycket. Så gårdagen fick ändrade planer då en tyllkjol syddes, macrones bakades, memory spelades och golven skurades. Eftersom hon var hemma hann vi dessutom ta några bilder på kjolen i skapligt ljus så den blev ju inte så tokig ändå. 

 En tyllkjol med snurr har jag sytt tidigare men det var länge sedan. Två år faktiskt, och till jul fick jag en beställning på en lila. Jag köpte lite extra tyg så att det skulle räcka till en kjol åt Juliette också. Dock räckte inte tyllen riktigt så på slutet är den lite tyllsnål. Om du känner för att sy en hittar du en länk till "tuten" på kjolen  här.

 Idag blir det ett besök hos barnmorskan för mig, vecka 32 är det nu. Magen är stor och jag måste sy en jacka, för det ska tydligen bli riktigt kallt igen. Och inte vill jag frysa med öppen jacka de sista veckorna... 

8 kommentarer:

 1. Så fin är den...!
  Sydde en grå till Hilma, inspirerad av dej förra gången. Den är ju såklart för liten nu. Kanske dags för en ny helst enkelt...!

  SvaraRadera
 2. Wow, vilken härlig kjol! Vecka 32? Oj, oj..inte långt kvar nu! Hoppas att du mår toppen! Ha en underbar dag :) Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar kjol och så är jag ju så förbaskat svag för lila också! :)

  SvaraRadera
 4. Vilken fin kjol!den skulle min dotter älska.Har precis köpt en tyllkjol ifrån Hm som hon ska ha när hon börjar dansa.Fin fin blogg du har,Alexandra

  SvaraRadera
 5. Underbar snurrkjol! och dessutom ett väldigt fint passande hårband! / Annika

  SvaraRadera
 6. Sockersöt och cool på en gång!

  SvaraRadera
 7. Har nyligen upptäckt din härliga blogg, Tack för all insperation! Fin kjol!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, Kristin. kul att läsa att du gillar bloggen☺/ mia

   Radera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!