onsdag 14 augusti 2013

Ramar med presentpapper
De där stackars rummen som bytte ägare med varandra i början av sommaren håller det nu på att bli lite ordning i. Mest har vi försökt att hitta platser att förvara alla saker på och nu flyttar vi över sakerna på väggarna. Eftersom Juliette fått det största rummet blev det en hel del vita tomma väggar och tills vi bestämt oss för någon tapet eller färg  har vi målat några ramar vita och satt i olika mönstrade presentpapper. 

Det kommer nog att bli en hel del grejande i barnens rum nu. Jag känner att vi måste få ordning där nu innan Liten kryper och det verkar inte alls vara långt kvar till dess. Och alla de där sakerna i pysselhörnan måste vi också få ordning på, annars blir det snart många skrynlkiga papperslappar och omkullvälta pennburkar. 

Mia

6 kommentarer:

 1. Smart och snygg lösning, så behöver man ju inte oroa sig över att tröttna på mönstret på tapeten :)

  SvaraRadera
 2. Ser ut som du är på god väg att få ordning och fint i alla fall. Det är ju så kul att fixa barnrum så skynda inte för mycket. Dra ut lite på det och njut av pysslandet och det roliga. :)

  SvaraRadera
 3. fint, riktigt fint... och barnrumsinspiration tar jag gärna del av, det är ju ett ständigt pågående projekt på nåt sätt!

  SvaraRadera
 4. Vad fint det blev, och jättefint med alla smyckena som hänger där under också!

  SvaraRadera
 5. Vilken bra idé att på ett enkelt sätt förnya och förändra!
  //Henrietta

  SvaraRadera
 6. Ramarna blev fina och hela väggen känns väldigt harmonisk. Snyggt!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!