söndag 11 oktober 2009

kidz market

Idag blir det en lång rad med bilder från kidz market. Försäljningen var så där, sålde lika mycket som när jag var i solnahallen i våras trots att det var väldigt många fler besökare. Lilla Julia får öppna dagens inlägg med prickig kjol och jeansjacka. Stövlarna har jag, min syster, Elliot, Juliette och Leonard använt och de är fortfarande hela. Julia är barnens kusin.

Juliette försöker sälja några av Elliots lavendelpåsar som ligger i korgen. Hon sitter så avslappnad i stolen, eller vad tycker ni? De röda skorna är från H&M och jag fick ringa runt halva stan innan jag fick tag i rätt storlek. En snäll kompis hämtade dem åt mig. Juliett var så glad över skorna igår att hon kom in till mig när jag satt och sydde och sa att hon var så glad över skorna och det var precis sådana hon sett in tidningen och gav mig en kram. Hon tog på sig dem efter badet och ville sova med dem.

Kantareller som sitter och väntar på ett nytt hem tillsammans med några prickiga kjolar. Det var faktiskt någon som tyckte att de såg ut som bajskorvar.

Modevisningen gick sådär. Leonard skrek och jag fick gå tillbaka med honom. Ni kan skymta min klänning i bakgrunden med en skrikande Leonard. Bild på min klänning kommer en annan dag. Julia ramlade men kom snabbt upp på fötter igen och visade stolt upp kläderna. Det var en ganska rörig modevisning kanske inte den mest välplanerade, nästa gång kanske man skulle vara med och strukturera upp den.

Bordet, ramen, speldosan och rabarberlövet fick följa med igen. Men denna gången låg det hårspännen i lövet.

Flickkläderna hänger fint ihop. Den prickiga klänningen var populär.

Pojkkläder fanns det inte mycket att välja på jag måste bli bättre på att sy roliga killkläder. Hängde de röda muddisarna där eftersom de passar både killar och tjejer.

Hela montern ser inte rolig ut. Min granne bakåt tyckte att det var snyggt med en byggställning täckt med en halv svart duk. Svart är inte det första jag tänker mig som bakgrunden till mina kläder och hennes påsar ligger längs hela montern som en brun rand . Som tur var kom vi på att vi kunde hänga mina påsar på svarta väggen så lite nytta gjorde den. Men den bruna randen på golvet är inte rolig. Skulle haft ett lakan eller två med mig.

3 kommentarer:

  1. ser allt väldigt fin ut, tycker jag, den bästa av allt är dina modeller, så söta allihopa, fast det var ju fint att se alla dina kinokokläder, i stor urval,jag blev ännu mer förälskat. kommer att gå bra nästa gång, ska ni imorgon igen? eller är det bara en dag? kram!

    SvaraRadera
  2. sa mycket du har jobbat inför den stora dagen idag! klart saker kan förbättras men jag tror du tänker mer positivt om dagen om lite tid har gatt. jag tycker du gör väldigt fina kläder och önksar dig att din underbara underbara dröm blir mer och mer verklighet!!

    SvaraRadera
  3. Du har de sötaste modellerna helt klart. De är helt bedårande! Och som du har jobbat för det här. Nu är du en erfarenhet rikare och vet kanske lite mer till nästa gång. Men när man har små barn så vet man aldrig vad som händer och det är faktiskt lite kul. Dina kläder ser jättefina ut där de hänger. Man får en helhet och samhörighet mellan kläderna i kollektionen. Jättebra jobbat! Du kan vara riktigt stolt. Och även om du inte fick mycket sålt just i helgen så lägger folk märke till dig och återkommer lite senare. Ha en underbar vecka! /petra.h

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!