tisdag 7 oktober 2014

Hus av kartong


Några av er har ju redan sett huset på Instagram. Huset jag gjorde av en stor kartong som kom i veckan, full av finheter till hemsidan. Det började som ett vanligt kartonghus och slutade med takfönster och extra högt i tak. 


Jag har inte använt något annat än kartongen, tejp och något att skära och klippa med.  Alla korta sidor som bildade botten/golvet klipptes bort. Och för att få till det höga taket har jag vikt upp det  gamla taket. Låtit två sidor gå rakt upp och två sidor sluttar så mycket som det behövde för att kunna sätta i en av de gamla golvsidorna jag klippt bort. Fönstrena på taket har jag gjort av övriga golvbitar.


Eftersom jag från början skulle göra ett vanligt fyrkantig hus var det bara ett klassiskt fyrkantigt fönster på sidorna. Men någonstans på  den kreativa vägen svävade jag iväg och jag fick fylla i det gamla fönstret så att det skulle passa takfönstret

Och jag vet att Liten inte alls bryr sig om hur det ser ut. Det liksom bara blev så.... En väldans massa "jag ska bara fixa till det här också".

Nu har jag fyllt på med blommiga resväskor, glassar och brödrostar i butiken. Och bloggen fortsätter som den gör. Lite då och då när jag hittar en lucka i tiden.


4 kommentarer:

 1. Men så fantastiskt! Så otroligt kreativ du är! Kram

  SvaraRadera
 2. det är helt galet fin... drömmen för en liten kan jag tro!

  SvaraRadera
 3. For et herlig hus! Så fint:)

  SvaraRadera
 4. Sånt finfint hus!! Du är sååå kreativ!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!