måndag 24 februari 2014

Virkade dammsugare och kakfrimärken


 Fikabrödet i  lekköket av tråkig plast behöver bytas ut, lite för många barn som har tuggat på dem nu. Så jag började med  att virka två minidammsugare. Bara på prov, för att börja med något litet och enkelt. Storleken anpassades till faten och glasen i lekköket, därför blev de så små. 

Man virkar helt enkelt bara ett varv på kortsidan istället för två för att få dem så små. Sedan får man minska antal varv med färger också. Jag har tagit 3 varv brunt, 5 varv grönt och 3 varv brunt igen. Det bästa med minimodellen är att det går så snabbt att virka dem. När jag ändå skriver om goda saker man inte kan äta, men som är fina att titta på, så måste jag ju visa  de här fina kakfrimärkena. De har ju funnits ett tag och jag var lite orolig att de skulle bytas ut, men de verkar finnas i år också. Vem blir inte glad över lite fin kakpost? Så nu har jag beställt en hel hög med dem från Postens hemsida, väldigt smidigt faktiskt. Och så ligger de så fint i en sådan smörpapperspåse.  

Sportlov är det nu och hela högen med barn är hemma. Det blir mycket laga mat då men vi klämmer in lite skridskor, promenader, cykelturer, pyssel och annat kul. Dessvärre lite feberyra för storebror också....  

2 kommentarer:

  1. Hur fina mini dammsugare som helst! Å frimärkena - mums!!

    SvaraRadera
  2. Annars kan man alltid besöka frimärksmuseumet i Gamla stan :)

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!