onsdag 30 september 2009

hårspänne

Igår hämtade jag mina blanka hårspännen från slöjddetaljer. Eftersom jag inte hade något satinband hemma fick hålet på haklappen bli en rosett. Jag blev inte riktig nöjd men Juliette ville absolut ha det halvfärdiga hårspännet på sig. Jag är så glad att hon gillar allt jag gör så hon fick som hon ville och lite beröm från folk på stan. Vi får se om det blir några fler, jag har i alla fall sparat alla rundlar eftersom jag har svårt att kasta tygbitar som inte är mindre än 2x2. Min syster tyckte jag skulle göra glasunderlägg av dem. Idag var vi på Panduro och köpte satinband de har väldigt prisvärda band där.

En liten bild för den som inte förstod vilken rund del jag talade om. Nu skall jag klippa satinband. Det blir tre olika färger röd, cream och blå, eftersom de skall passa med resten av kläderna jag har.

4 kommentarer:

 1. Vilket sött hårspänne. Ska bli spännande att se hur resten blir. Angående det du skrev på min blogg. Tack för komplimangen, sådant värmer faktiskt. Jo, det här med bloggvärlden är jag nog väldigt oinsatt i. Jag ser min blogg mer som en hemsida där jag lägger ut bilder på det jag gör för att göra reklam för det jag gör. Och sedan vad folk därute tycker och tänker, det får stå för dem själva. Man behöver inte engagera sig till hundra procent. Det skulle ju prktiskt taget kunna vara ett heltidsjobb att följa bloggar, och jag har lite bättre saker för mig att göra om man uttrycker det så. Självklart har man några bloggar som man följer lite mer. Jag försöker nog att undvika att bli för involverad och skriver inte om privata saker på bloggen. Jag antar att bloggvärlden är som allt annat i vardagen och stöter man på fel personer kanske det dyker upp avundsjuka och annat dumt. Det där håller jag mig ifrån och är oprivat och håller det på en nivå som känns behaglig för mig. Man vill ju inte sitta flera timmar framför datorn om dagen i heller. Du frågade om vilket jobb jag söker. Ja, jag har ju läst till textilingenjör (alltså den utbildningen har inget med design överhuvudtaget som många kanske tror...hörs kanske på namnet om inte annat) Som textilingenjör har vi läst allt inom textila material ända ned till fibernivå samt produktion av kläder och textilier samt mycket mycket annat. Jag har också läst 1 år på tillskärarakademin i Malmö och blev klar nu i maj månad, där jag läste mönsterkonstruktion, men även lite modeteckning. Med dessa båda utbildningar har jag en superbra grund att stå på, nu fattas bara ett företag som vill anställa mig. Så den som väntar på något gott brukar man kanske säga. Ha en fortsatt trevlig vecka! /petra.h

  SvaraRadera
 2. Smart återvinning. Jättesött hårspänne!

  SvaraRadera
 3. jag tycker t.o.m. vaxduken är sötare på spännen änn satinbandet, men du får göra både och modeller och se vad som händer, personligt älskade jag vaxduken rosett, helt enkel och superfint.

  SvaraRadera
 4. Det är ju tom så jag kan beställa lite saker av dig nu :) Jag vill ha hårspännena nu!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!