fredag 11 september 2009

helgjobb

Tre kvällar och tre högar med tillklippta delar till morgonrockar i fleece och byxor. Eftersom jag är hemma med barnen på dagarna blir det jobb på kvällar och helger. Jag brukar sitta 1-2 timmar varje kväll. Helgens jobb blir att sy ihop dessa delar. Vi ska måla lite också, så det blir nog inte färdigt. Det ska bli 41 byxor och 17 morgonrockar. Morgonrockarna gör jag bara två i varje storlek eftersom jag inte vet om andra barn använder morgonrockar. Mina barn tycker att det är så mysigt med morgonrock på morgonen och ibland på kvällen. Pojkarna har använt badrockarna och Juliette har använt sin fleecemorgonrock. Så nu är det dags för vinterrockar till pojkarna också. Elliot har önskat sig en blå och Leonards ska bli vit.

3 kommentarer:

  1. Tack för byxorna. Barnen blev glada och byxorna sitter superfint på.

    SvaraRadera
  2. Vad duktig du är. Kan du tänka dig att tom, jag sitter och syr nu :) En tomte som du inte får titta närmare på men jag lyckades utan att symaskinen gick sönder!

    SvaraRadera
  3. så underbar smak och simplicity att inreda, du gör det jättefint genom att enkla det. tack för att du kommer till mig ibland och vill va med i min tävling. glansiga bandet är det från panduro tror jag. längtar en tävling hos dig, hihi, tycker din vinnare var en bra förtjännaren, gratulerar bobo/rumba.

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!