onsdag 16 september 2009

udda strumpor
Idag var det dags att ta tag i strumlådan under sommaren har det bara varit K strumpor, men nu är det många fler. Istället för att para ihop strumporna på en gång lägger vi dem i lådan och när den är full är det dags att leta par. Barnen får 1kr för varje strumppar, men av någon konstig anledning blir korgen aldrig tom. Det är inte samma strumpor som som är kvar utan olika varje gång och en del ligger flera veckor för att sedan hittas i tex påslakanen. Konstigt nog är vi aldrig strumlösa trots att korgen är överfull.


3 kommentarer:

 1. Heeeej :)
  Och jag som tittade på dina barns kläder och tyckte de var så fina ju. Tanken på hemsytt slog mej men de såg 'för riktiga' ut :lol:
  Strumpor ja....det har vi också. Problemet har dock minskat med en liten klämma. SockMatch. Funkar faktiskt jättebra. Vi dyker nog upp på tisdag igen skulle jag tro. Jättekul att du orkade googla och kommentera. Tack.

  SvaraRadera
 2. Hej! Du är inte ensam om strumpdilleman ... jag tror att det bor ett troll nära eller bakom tvättmaskin.... jag försöker att en snak med han -att han ska låta bli och ta våra strumpor men har lyckats förhandla saken ... så nu finns det en hel låda med skilda strumpor!
  mvh liene

  SvaraRadera
 3. Hej!JAaaa..Suck.. detär ett mysterium med alla udda strumpor som är borta börjar fundera om tvättmaskien äter strumpor. Det skönt att höra att jag in te är ensam med att ha mysterium med de ensamma strumporna...ha det så bra mvh Petra

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!