måndag 5 oktober 2009

elliots lavendelpåsar


Elliot ville tjäna lite egna pengar och tycker inte längre att det är roligt att leta nålar, klippa isär fickor eller samla tyg på golvet nu vill han sy. Enklast är små påsar. Vi tittade i resttygs lådor och sedan fick han sy några påsar som vi sedan fyllde med lavendel jag köpt när jag var på trädgårdsmässan.
Det är tur att man kan ställa in hastigheten så han kan sitta och sy i sköldpaddans hastighet annars kan fingrarna fastna. Han har blivit riktigt duktig och syr faktiskt rakt, ibland vandrar det iväg men han hittar alltid tillbaka. Stryka har han också provat på. Dessa små påsar skall han få sälja på mässan för 15kr eller kanske 20kr. Vad tycker ni?


4 kommentarer:

 1. Jag tycker de är ursöta! Lavendel doftar ljuvligt så jag tror försäljningen kommer att gå toppenbra! Elliot har gjort ett jättebra jobb. /petra.h

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Jag köper gärna ett par (4 stycken) om det går för sig.

  Ni kan lätt ta en 20 för de fina påsarna.

  Satt själv igår och sydde på min tomte. Nu har den skägg och ett ansikte. Farmor har gett mig godkänt fast näsan är sne (jag tycker att han kan få ha ett par skönhetsfläckar).

  Är det ditt bankgiro för påsarna?

  SvaraRadera
 3. åh, jag tycker de är ursötta, elliot vill jag ha hemma hos mig, det vet du va? vackert och hjälpsam, det är så killarna ska vara, eller man önskar sig, för killarna kan man aldrig veta. tillbaka till tunikan, ja, jag har den på mig, hur trodde du skulle jag ta foto på mig, i min andra "sy-uniform", LOL, det går ju inte, LOL..... jag får sluta skoja nu, eller hur? kram till er.

  SvaraRadera
 4. Tycker ocksa du lätt kan ta 20 för dom, och tillägg att pojken har gjort dom själv!! (Är han med sa far han nog nagra extra-pengar da ;))
  Leo önskar sig ocksa en egen barn-symaskin men jag ska testa och lata honom sy pa den stora som Elliot...

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!