torsdag 29 oktober 2009

ett litet troll

Idag panik sydde jag Leonards troll kostym inför de två kalasen vi är bjudna på i helgen. Egentligen har jag inte gjort så mycket. Jag tog Julietts gamla byxor kortade dem i benen och midjan och sydde på muddar i fleece. Sedan täcktes fläcken på byxan över med en lapp. Den vita kinoko tunikan med massa fläckar fick en liten frans som legat och väntat på sin tur några år. Det är från en gammal pläd.


Västen är en gammal Peter Pan väst jag gjorde när de var inne i en Peter Pan och Tingeling period alla tre. Juliett har en likadan som hon har på sig med sin pumpa klänning. Svansen är en får imitations rest bit som jag använde till en tomtedräkt förra året. Svansen ser kanske mer ut som en katt eller hund svans jag vet inte riktigt vad jag tänkte när jag gjorde den.

En rolig bild bara.

6 kommentarer:

 1. Vilket härligt troll - kul att fixa kostymer till barnen tycker jag!

  SvaraRadera
 2. jo men det är ju så jag tänker mig trollkläder, man tar det man har och lappar lite här o där o sätter på nån liten rest från nåt annat plagg(eller grej för all del). Jag tycker det ser helfint ut!

  SvaraRadera
 3. Vilket sött litet Troll! Gillar bilden där han letar efter något i näsan;)

  Ha en trevlig fredag!
  Jag lägger til dig på min blogglista förresten, hoppas det är OK!

  kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Jättegullig... Min tös är tre (precis) och lilla terroristen är 16 månader. Goa ungar... Hur gamla är dina?

  SvaraRadera
 5. åh, vad gullig är leonard i sitt kostym, ni kommer att bli roligaste familj i de två kalaser, jag vill va med, hehehe

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!