tisdag 20 oktober 2009

gungstol

Jag håller på att göra om i vardagsrummet. Förra veckan köpte vi ett vitrinskåp på blocket och igår en gungstol. Skåpet har målats och fått nya knoppar men det är inte färdigt ännu. Bilder på skåpet kommer när jag är färdig med hela hörnan.

Det följde med en matta och kudde som jag funderar på att byta ut till något ljusare.

Jag hade tänkt att måla den vit men när den kom hem tyckte jag att den var för fin för att målas över. Så det blir nog en vit klädsel istället.

Tyckte att K skulle få sitta här och läsa, men nu verkar det bli kö för Elliot tycker att det är härligt men läskigt att sitta och gunga. Jag skulle nog kunna tänka mig att sitta och sy, sticka eller virka i den.


6 kommentarer:

 1. Hej Mia!
  Vilken charmig gammal gungstol! Vad bra att du inte målade över den, gillar den precis som den är:)

  Ha det bra!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Nä, måla inte över den. Mysigt med ett virkprojekt och en filt i den i vinter.

  SvaraRadera
 3. Vad fin, håller med Jenny och Bobo - tur att du inte målade över den! Och vilken fin bröllposklänning i inlägget nedan, vilket projekt!!!

  SvaraRadera
 4. Hej där! Mysig gungstol, tänk...en liten fårfäll i den och sitta och sticka. Jag brukar bli lite sjösjuk efter ett tag faktiskt. Likaså i en sån där hammock som vi har i min stuga. Ha det bra! /petra.h

  SvaraRadera
 5. Härligt att kunna göra sådana fynd på blocket! Den behövs inte målas nej.
  Brudklänningen ser ut att komma direkt ur en dröm! Så som den inte vore real liksom...underbart!

  SvaraRadera
 6. Hallåj igen! Tryckknapparna kommer från mitt kära Stoff och Stil. Tro det eller ej, men man kan hitta sådant där också. Visst var de läckra? Jag älskar dem, de är precis i de nyanserna som jag vill ha till mina bodys. Och självklart syr jag bosysarna själv, skulle inte få för mig att köpa och sedan brodera på dem. Då är det ju inte helt mitt. Jag har ritat mönsterna själv faktiskt, med utgångspunkt från en gammal body. Jag har ju faktiskt ingen aning hur en baby är sk "konstruerad" kroppsligt. Lät lite knepigt det där! Men hur som helst så har jag gjort jättemånga ändringar så det blev som jag ville ha det. Får jag fråga dig en sak. Vad utgår du ifrån när du gör barnmönster? Det finns ju sådana mönster som man kan göra grunden till med uträkningar och sånt som jag använder mycket. Hur gör du? För jag har oftast ingen att prova på när det är till mindre barn. /petra.h

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!