måndag 12 oktober 2009

Min prickiga klänning


En bild på min prickiga klänning. Bilden är lite konstig och jag har upptäckt att skärpan blir sämre när jag förminskar bilderna. Tyvärr har originalet inte sparats.

Min klänning har en v-ringning och lite mer figursydd. Den har inte vita stickningar, men syr jag fler blir de vita. Rosetten ser lite livlös när det bara är blått. När jag skissade på klänningen hade jag tänkt mig den med ett prickigt skärp men i brist på tid blev det mammas gamla skärp. Det piffade faktiskt upp klänningen så bra att jag inte kommer att sy något skärp. Jag hade även ett par skor i samma färg som jag inte använt på minst 6år. Tur att man inte kastar något. Leonard visar här upp skorna, självklar i ett par kinoko jeans.

9 kommentarer:

 1. du e sa fin!! :)

  SvaraRadera
 2. så fint, tycker klänningen är lika ljuvligt som juliettes, och leonard i skorna, åh, ska man bara äta honom? gullig unge!

  SvaraRadera
 3. Hej Mia!
  Vilken fin klänning! Så snyggt med det bruna skärpet till:)


  Leonard är ju sötare än socker!!

  Ha en härlig vecka!

  kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Hej, jag trillade in här via en annan blogg och måste ju då passa på att säga "Oj! Så fina kläder du syr." Jag kommer snart tillbaka.

  SvaraRadera
 5. Hej igen. Äppleskalaren är hur bra som helst. Den har jag haft i många år. Mamma har haft sin i säkert 15. Den är ett måste om man tycker om att baka äpplekakor eller laga mos. Eller bara ge till ungarna. Det finns i olika prisklasser, min kostade bara ett par 100-lappar och håller i massevis. Ska bli spännande att följa med på web-shopen!

  SvaraRadera
 6. Vad fin din klänning blev!
  Tråkigt om du inte fick sålt så mycket men det kan ju komma in beställningar i efterhand. Det är ju ett jättebra sätt att synas på!

  SvaraRadera
 7. Hej du! Klänningen är superfin, likaså det prickiga tyget som jag gillar jättemycket. Skärpet blev bara så snyggt till! Ha en bra dag! /petra.h

  SvaraRadera
 8. Hej Mia!

  Ja, lampan är vi väldigt nöjda med, inte en av de största modellerna men den passar bra i vårt vardagsrum som inte är sådär jättestort..

  Har du fått paketet än?? Det bör dyka upp idag hoppas jag..inte världens bästa inslagning dock;)

  Ha en bra dag!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 9. Jätte-snygg klänning - härligt med prickigt!

  (Någon form av butikssida är på g, men finns än så länge inte. Tar emot beställningar ändå - långa torgvantar kostar 200:-.)

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!