torsdag 22 oktober 2009

min systers brudklänning

Idag visar jag min systers klänning. Denna bild har ni som varit inne på min hemsida redan sett. Eftersom den gamla datorn gick sönder med alla bilder har jag bara denna att visa.
En 50-talsinspirerad klänning, lite Audry Hepurn. Den kan även användas efteråt om man inte vill att den bara skall hänga i garderoben sedan.
I livet sitter det metallskenor för att klänningen inte skall säcka ihop sig och korva. Underkjol i tyll. Det är en fin krusidull där bak som det kommer bilder på senare.
Innan jag började blogga var jag inte så noga med att fota detaljer och närbilder vilket gör att jag inte har så många bilder på det jag har sytt tidigare.
Jag hade kunnat ta bilder själv om det inte var så att klänningen var i New York hos min kära syster. Bilden är tagen i New York på den gatan hon bodde på tidigare.

7 kommentarer:

 1. jag trodde det var du, ni liknar jättemycket, eller hur? klänningen är ursnyggt, nåt sånt var min brollopsklänning, jag menar modellen, för min var köpt i en affär, inte alls lika fint.

  SvaraRadera
 2. Hej där! Jättefin klänning. Jag gillar också när det är enkla modeller och inte en massa rysch och pysch och spetsar och grejer. Gillar den jättemycket! /petra.h

  SvaraRadera
 3. Hei, for en fin blogg og nydelige klær du syr, hyggelig å finne deg, skal virkelig følge med fremover, legger deg i listen min:) Ha en god fredag videre:)

  SvaraRadera
 4. Hej Mia!
  Vilken fin brudklänning!! Vad duktig du är:)
  Vad söt din syster är!

  Ha en trevlig helg!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Den har jag sett förut =), under ett tidigare besök den är jättefin!!!

  SvaraRadera
 6. Superfin klänning! Den är väldigt lik min som min mamma sydde åt mig, fast min är tvådelad. Det är kul att man kan använda den vid fler tillfällen eftersom den inte ser ut som en traditionell brudklänning!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!