söndag 18 oktober 2009

strumpstoppare med spets

Det här inlägget hamnade under rubriken gammalt blir nytt, vet inte riktigt om det passar. Jag håller på att städa och fixa i mitt syrum och spetsar och brodyrer fick en egen hylla. När man köper de på rullar ligger det upprullade på pappkartonger eller svarta rullar och ser jättetråkiga ut. Eftersom de ligger synliga på en hylla kom jag på att de kunde rullas upp på gamla strumpstoppare som legat i Ks mormors och farmors sy lådor som jag tagit över.

Nu är det så här fint på min spets hylla. Nålarna vet jag inte var de kommer ifrån men de låg i en av sylådorna jag har hemma och jag tyckte att de passade. Tyvärr hade jag bara två så jag efterlyser fler.


3 kommentarer:

 1. Hej Mia!
  Vilken charmig gammal strumpstoppare:)

  Ha en jättebra kommande vecka!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Silken jättefint ideé, jag har spetsar och sicksack band överall. mina tjejer namner är vålda av mig, älskar de, dalila frida och milena freja, och de har att göra med literaturen som är min mammas och min största passion. tycker dina tre är så härliga och teatraliska, låter väldigt engelsk-shakespeare dem.

  SvaraRadera
 3. Åh vilken flashback jag får! Minns dessa trähållare från min farmors tid. Hon hade också en massa virkade och knypplade (heter de så?) spetsar på dom! Så härligt!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!