måndag 2 november 2009

Utmaning hos Beas barnslikheter


Tänkte visa hur mitt syrum ser ut just nu och allt jag har att använda under utmaningen hos Beas barnslikheter. Utmaningen går ut på att man bara får använda saker som man har hemma och jag har samlat på mig en del under åren. Dessutom har jag mycket som inte är färdigt.


Hälften av kläderna som hänger här är halvfärdiga och skall bli färdiga.Tyger på rulle, det enda som inte ser så rörigt ut.Lite fleecerester.Gamla kläder som vi rensade ur i helgen och halvfärdiga saker.


Skåp med tyger som är flera år gamla och en del gamla kläder. Sytillbehör till höger som spetsar, knappar och band.


Hyllan med färdigsydda kläder är städad, får man oväntat besök av någon som vill köpa något ligger allt färdigt på samma ställe. Lite som en butik.


Allt detta får plats på ca 9 kvm, dessutom har jag två bord med symaskiner, strykbräda med skåp under och ett arbetsbord som är 2,5 långt och 1m brett. Det är väldig trång men bra ljudisolerat eftersom alla väggar är möblerade.


Målet med utmaningen är att få färdigt saker och fylla halvfärdiga hyllan med färdiga saker istället och göra rummet mer mysigt och välstädat. Slippa dra ut en låda och få hälften av sakerna i lådan över sig. Hinner man det på en månad själv? Jag har nämligen inte kvar min praktikant M hon fick ett jobb vilket är kul för henne och tråkigt för mig.

6 kommentarer:

 1. jaså, jag måste utmana mig själv oxå, skulle se hur det ser ut här, är du utan praktikant?, uff, du är så produktiv och inspirerande, så det klarar du, här väntar vi på resultater. har inte hunnit med juliets beställningen, min lilla är sjuk, och det är jobbigt, men vi hörs. har ändå på helgen lyckat tagit mig på stoff och stil och köpte lite, och idag jofotex lockade mig men sin nya webshop, köpte landskaptyg bara, men fatigare kan inte bli just nu. kram!

  SvaraRadera
 2. "Hejar på". Jag är själv inte med i utmaningen, men jag hejar på alla andra. Med andra ord får man se mycket sytt från alla sybloggare månaden framöver, om jag förstått utmaningen rätt?! Ska bli kul! Lycka till! /petra.h

  SvaraRadera
 3. Det var jag som skrev förra inlägget, har två goolgle mail. Det är såå jobbigt när den byter hela tiden! Ja ja.. /petra.h

  SvaraRadera
 4. Jag kanske borde anta utmaningen och se till att min lägenhet blir klar =). Yteplats, kök, hall, vardagsrum...

  SvaraRadera
 5. Hej Mia!
  Vilken bra utmaning:)

  Vad mycket tyger o kläder du har fått in på en såpass liten yta!

  Ha en trevlig eftermiddag,
  kram Jenny

  SvaraRadera
 6. oj det later som en bra utmaning! Lycka till! Din nya försäljningssajt ser fin ut förresten.

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!