lördag 7 november 2009

Byte och min första beställning i butiken


Idag gjorde jag och Karin som har Malda smycken ett byte. Jag fick två nyckel ringar med barnens nummer. Ett smart sätt att alltid ha deras nummer med istället för bvc häftet eller en lapp i plånboken. Man kan tycka att jag skulle kunna deras siffror men de används för sällan och då fastnar det inte. Man kan se det som en liten praktisk nyckelring. En sida är tom där skall våra årsdag stå.

Karin fick ett par byxor och en helt ny napphållare i jeanstyg. Kommer att finnas till försäljning i veckan. Ni får ursäkta de suddiga bilderna.

I torsdags fick jag min första beställning på den nya webbutiken ett par byxor med röd mudd. Nu vet jag att butiken fungerar som den skall. Det känns jättekonstigt och trevligt för det är inte någon jag känner som beställt byxorna.

5 kommentarer:

 1. Kul med bytet! Jag ska se om jag kan få till något byte med någon som har lust oxå, det verkar så inspirerande. Bra att nya webbutiken funkar med.

  SvaraRadera
 2. Kul att butiken funkar och att du får beställningar, fast det är ju inte så konstigt med tanke på vad mycket fint du syr! Jag ska också köpa rullkniv (inlägget nedan), verkar lite lättare att få raka kanter då. Och så hoppas jag att det är lite smidigare än att klippa...

  SvaraRadera
 3. Hej Mia!
  Vad kul att du fått din första beställning i butiken, grattis:)

  Vad smart att ha barnens personnummer på en nyckelring!

  Ha en härlig söndag!

  kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Det är inte alls konstigt att du fått en beställning för byxorna är grymt snygga!!! Tack så mycket säger både jag och Malte - han är supernöjd! Bild finns på honom i nya fina byxorna på min blogg!
  Dante är lite skeptisk till napphållaren och går och drar i den hela tiden men han kommer nog snart att upptäcka fördelarna med den!!!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!