tisdag 17 november 2009

Danskjol med röd mudd

Idag har jag gjort en kjol efter Juliettes önskemål. Hon såg gårdagens kjol och ville ha en likadan men med en röd mudd och det är klart att hon skall få det då. Några bilder tagna vid den halvfärdigmålade trappen.

Jag tyckte kjolen var fin på galgen men när den kom på blev den ännu finare.

Någon dansuppvisning fick jag inte med några snurrar gjordes innan fotograferingen (som jag inte fick med). Eftersom vi behövde ljus fick hon stå på trappkanten och då är det inte bra med dansuppvisning eller piruetter.


Igår var jag på ett home party med inredningssaker köpte bla en lykta och ljusdekorationer som kommer senare. Hon som hade partyt tyckte att jag skulle ha med mig några barnkläder och visa upp.
Det var jag, K s mamma, en vännina till dem, partyvärdinnan och hennes dotter som hade visningen. Men jag fick en beställning på två danskjolar och ett par tofflor. Här finns hennes inredningstjänster om någon vill ha lite hjälp att göra fint hemma eller boka in ett home party. Hon har jättemånga fina lyktor, plädar, kuddar och vaser.

En bukett med röd kantad kjol som passar med mudden.

7 kommentarer:

 1. ja, det blev faktisk ännu finare, supersöt, juliettes färgerna funkade perfekt. gillar hon plåster? här är min milena galen i dem, hehe, trötsiga treåringar är roliga!

  SvaraRadera
 2. Åå så söt dansprinsessa o såå söt kjol med!!
  Ne hinner inte riktigt heller med allt pysel jag vill,,får bli när lillen sover o påkvällar, men då är man oftast tröttis!!! Då är det skönare att blogga!!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Söt både prinsesan o kjolen!!!
  Tack för din söta kommentar! Jag blir alltid lycklig om jag kan ge tips o inspiration till andra, det är det och alla goa människor man möter som gör att man orkar blogga.
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 4. Också jätte-fin - och den sitter ju jätte-bra på!

  SvaraRadera
 5. Så söt Juliette blev. Hon blir en riktig dansstjärna! Den färgkombon är också snygg! /petra.h

  SvaraRadera
 6. Fantastiskt fin! Rött och denim är verkligen en lyckad färgkombo. Skoj att du såg Bennypassningen i mitt förra inlägg. Trodde ingen skulle uppmärksamma det:-)

  SvaraRadera
 7. ja, du har rätt, och jag vill att hon ska ändra sig, det första reagering var att jag skulle sälja, men har inte annonsera det. Any way jag vet hur hon är, envis som bara den. har nåt paket kommit fram?, katalogen har jag hemma, men skickas ivägg imorgon, hade inga frimärke hemma, kram!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!