torsdag 19 november 2009

Juliette 5 år

Idag fyller Juliette 5 år, bilden är tagen för två månader sedan och på sig har hon den prickiga klänningen och ett blått hårspänne från kinoko. Lite reklam.... klänningen finns på min hemsida här.

Så här vitt och fint var det dagen hon föddes. Jag tog bilden ca 1,5 timme innan hon föddes hemma i hallen när Kenneth och Elliot skulle hämta bilen. Samma dag som min kära mor fyller år och idag fyller hon 60.

Så här ser det ut i dag en höstig sommarbild. Det har varit så varmt att lobelian forfarande blommar. Sådde dem från frön i våras och trodde inte att de skulle hinna blomma i år.

Denna mattan fick vi av en kompis när han kom för att hälsa på lilla Juliette. Nu har vi flyttat från lägenheten hon föddes i och det känns lite ledsamt men mattan får ligga på golvet i hennes rum. I garderoben gör den ingen nytta. Lite julig är det också.Blöjor till Mirabell (Juliettes docka). Dockblöjorna i leksaksaffären håller inte så länge och de riktiga till bebisar håller inte heller så värst länge dessutom är det lite för stora. Men tygblöjor håller alltid. Dessutom gillar hon att vika ihop blöjan och sedan kasta eftersom det är bajs eller kiss i den och då blir det dyrt. Dessa kan hon kasta i tvättkorgen.

14 kommentarer:

 1. Grattis Juliette!
  Och nu förstår jag att dina karlar kom för sent med bilen om det var så mycket snö!! Gullig idee med mattan!

  SvaraRadera
 2. Grattis lilla, stora? Juliette! fem år har gått och du har ännnu mera underverkar att att vara med, men detta som hände 5 år sen var den vackraste och unik, det var ditt stund, och lite bråtton hade du. gratulerar, hurra hurra hurra!

  SvaraRadera
 3. Åh hon är så söt! Hoppas ni får en mysig födelsedag! /petra.h

  SvaraRadera
 4. Stort grattis till 5-åringen! Hon hade bråttom ut :-). Juliette är ett så fint namn, förresten.
  Roligt att du är intresserad av ett hjärta! Vad säger du om att göra ett byte?

  SvaraRadera
 5. Hej Mia!
  Grattis till Juliette på fem-årsdagen! Hoppas hon har haft en toppendag!

  Vilken fin o personlig matta hon har:)

  Ha en trevlig kväll,

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Gratulerer så mye med 5 åringen, hipp hurra:)

  Takk for kommentar om jakken, ullfleecen er litt tykkere enn vanlig fleece og ganske myk men ikke som myk som vanlig fleece, den er strikket og på baksiden kan du se at den er strikket og på fremsiden er den lodden og ullete hvis du skjønner hva jeg mener;) Jakken din ser litt ut som samme material, lit vanskelig og se da bildet ikke var så stort, ullfleecen er stort sett i en tykkelse men du kan jo gå for andre ullmaterialer, vevet eller ren strikk for å få en tynnere kvalitet.
  Jeg kjøper min ull gjennom Falk, de hr også på stoff og stil men den har ikke den samme fine kvaliteten.
  Håper jeg svarte på det du lurt på, ellers får du gjerne spørre mer:
  //Ruby

  SvaraRadera
 7. Grattis till Juliette. Om en mánad fyller min Naia 5. Hon har längtat sen i februari.....
  Det randiga tyget är frán IKEA, ett av mina favoriter. Ett annat favvotyg ár det röd/vit-rutiga, ocksá frán IKEA, det är sá mjukt och fint. Riktiga klassiker!!

  SvaraRadera
 8. kom det fram? otroligt, det blir som en födelsedagpresent. grattis igen! vill ha en sötis till i min lilla modeller-bildsamling. kramar, aleisa

  SvaraRadera
 9. Grattis stora damen! Och vilka fina bilder som alltid, den med all snö - wow....

  SvaraRadera
 10. Så oerhört söt hon är! Stort grattis!! Låter som en spännande ankomst hon hade...
  Bra blöjor, mina barn har haft tygblöjor själva, så då är det ju smart om dockorna har det också :-). Kanske stjäl idén ;-).

  SvaraRadera
 11. Grattis på Julietts 5 års dag!!!
  Hoppas hon har haft det underbart med klappar o tårta!!!

  Så söt klänning !!

  Kram g helg!! Millan

  SvaraRadera
 12. Har du någon mailadress, tänkte att vi kunde maila om bytet?

  SvaraRadera
 13. Vilken sötnos!

  Ojj födde du hemma på halgolvet? Vilken upplevelse. Det måste ju ha blivit dramatiskt för er alla. Såg på bilden så otroligt mycket snö den dagen. Och här är allt grönt idag. Men mig gör det inget. För mig för snön dröja.

  Du undrade om texterna jag har på skåpet och lådan. Har en god vän som jobbar på tryckeri så där skriver han ut texterna åt mig. Har även skrivit på fri hand med penna och det går också bra.

  Ha en skön helg

  Kram Viveka

  SvaraRadera
 14. Ett försenat grattis till Juliette! Vilken fin och personlig present. Klart att den ska användas.

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!