tisdag 10 november 2009

napphållare
Napphållare till den....
......romantiska bebisen
vit med spets

......färgglada bebisen
prickig som kjolen.....mönster tokiga bebisen
massa mönster


.....söta bebisen
prickig som klänningen


......tuffa bebisen.
i jeanstyg


Ännu en sak till använd det du har utmaningen alla napphållare är gjorda av spillbitar. Ringarna är tyvärr svarta och jag skall försöka hitta ljusare för det är lite hårt mot de ljusa tygerna. Ringarna har jag beställt av sygryn för några veckor sedan och de har legat och väntat på sin tur.

Jag har fått så många nya besökare och är så nyfiken på vilka ni är. Senasta månaderna har jag dubblerat antalet varje månad. Jag har inte jättemånga besökare men de blir fler och fler vilket är kul. Kanske kan ni hjälpa mig lite genom att svara på frågan till höger. Alla kan vara med och rösta du behöver inte logga in eller ha ett konto.
Tack för hjälpen./mia9 kommentarer:

 1. Hallåj! Kanonsöta nappisar! Väljer...hmmm...allihopa! Har röstat också! Jag är nog stammis här. Blev fast, från första besöket. Men ja, det vet du redan! Ha de! /petra.h

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag är ny här i och med Använd det du har... har dig på Reader så jag läser allt du skriver härefter... Fina tuttband (som en finlandssvensk säger)!

  SvaraRadera
 3. Hej Mia!
  Vilka söta napphållare! Jag är inne o kikar här nästan varje dag:)Vad kul att du får fler o fler besökare! Idag kom min syster o hennes dotter Vera o hälsade på mig på jobbet. Jag visade din hemsida o syrran blev helt såld på dina grejer:)Hon gillade speciellt de fina jeansen med muddar o de söta tofflorna du visade på bloggen igår, såna kunde hon tänka sig att ha själv, hihi!

  Ha en trevlig kväll!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 4. Jag är stammis ;-).
  Så fina mönster det är på napphållarna! Jag gillar verkligen färgskalan på det du gör, och överhuvudtaget på din blogg! Japaninspirerat är riktigt i min smak, visst är det lite japaninspirerat det du gör? Såg nyligen en sybok med mönster till japanska klänningar och tunikor. Mycket fint i den. Köpte den inte, men blev nog inspirerad!

  SvaraRadera
 5. Jag, jag också kom nån gång länge sen, och blev stammis, är ofta här, det vet du!, men när jag kom första gång, då var det inte så många, jag hoppas det blir flera och flera, finfina napphållare, och sånt du försöker att använda vad du har, jag bara är hälplöss och har mer tyg änn jag behöver, så funderar på organisera ne tygbyte mellan oss, de som vill vara med, för sanningen är att inte alla har samma smak, och samma tyg jag har tröttnat kan någon annat behöva, vad tycks? skulle du vara med? då ordnar vi ett uttmaning eller nåt sånt innan jul, tygrensing på medeltider kalar jag det. Det går bättre med oss här hemma, om du undrar, en vecka har gått, kram!

  SvaraRadera
 6. Söta - kul med olika stilar!

  SvaraRadera
 7. Supersöta napphållare!
  Prova gärna skådebrödet. Det är ju egentligen som ett matbröd men man gräddar det ju hårt så skulle nån råka knapra på det så är det som att knapra på en skorpa bara, helt ofarligt!
  Jaa, visst blir man nyfiken på alla som tittar in utan att lämna spår!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 8. Ja-a, det är helt ok att du också numrerar :-) jag tycker det är lättare för mig själv att hålla reda på hur mycket jag verkligen får ha gjort under en utmaningsmånad... och nu när jag har haft "sytorka" sedan sommaren så är jag så inspirerad och på g.

  Det är nog bara vanlig flanell... har bara provat dem under senare delen av mensen och då funkar de bra... men om man ska ha dem helt säkra så tror jag man kunde lägga ett lager PUL-tyg som man kan ha i bebisars tygblöjor... har tänkt göra några såna också men jag får ju inte köpa något (PUL-tyg) nu under november! ;-)

  Ja, inte blev det kortare för mig heller!
  Ha en produktiv vecka...

  SvaraRadera
 9. Åh vad söt den vita napphållaren är!!! Men Dante hade nog sett lite fjollig ut i den ;-) Jag får köpa den till någon flickbebis sitället! Jag är lite sugen på den röda prickiga eller den blåa men den blåa med små prickar ser nästan tjejigare ut än den röda tycker jag. Han har i alla fall haft sin napphållare på jackan idag så jag har gjort lite reklam för dig! Kanske kommer det en beställning från en granne som tyckte den var jättefin!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!