måndag 30 november 2009

Sista chansen att vara med i tävlingen

Nu ligger alla lappar i den lilla korgen och väntar på att få bli en vinst. Bredvid ligger en lite mus jag filtat när jag var runt 9år och en tekopp med hjärtan på band som just nu är min favoritväxt . De är lätta att ta hand om, håll jorden fuktig hela tiden och ställ den ljust dock ej i direkt solljus. Vet ej om det är rätt skötselråd men det funkar för mig.
Ni som ännu inte skrivit en kommentar eller mailat mig har fortfarande chansen av vara med i tävlingen än är det några timmar kvar. Imorgon drar jag en vinnare kul att det är så många som vill vara med. Vilken skillnad från min första tävling då jag bara hade fem deltagare.
Lycka till imorgon.

2 kommentarer:

 1. Hjärtan på tråd är just nu en av två växtsorter som trivs hos mig. Alla andra dör. Trist.
  Om man får säga att man håller tummarna för sig själv så gör jag det. Vill väldigt gärna se Em i din klänning. Får nog ta och köpa en om jag nu inte vinner. (Fast snälla, låt nu inte bli att dra mig, jag kan köpa något annat ;) )

  Skämt å sido, jag är glad att jag hittat in till dig. Beas utmaning är verkligen bra på flera sätt. Det är så roligt att hitta in till alla kreativa människor som finns här ute.

  Ha nu en fin kväll! Jag kikar in i morgon igen...

  Cathrin

  SvaraRadera
 2. Tack för idag! Förlåt att vi glömde hjälpa till att städa upp alla miljoner små pappersbitar och pärlor men jag glömde helt bort det...
  Sen glömde vi ju lussebulle-receptet också, har du lust att maila det till mig ifall jag skulle få något plötsligt infall av baklust!
  Kram!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!