torsdag 5 november 2009

Kreativ blogger

Igår fick jag denna awarden av Jenny med den fina bloggen Hemma på kråkered tillsammans med den ingår det att berätta 7 saker om sig själv och ge den vidare till 7 andra bloggare.

7 saker om mig

¤ Var helt emot datorer och att lägga ut bilder på sig själv och familjen för några år sedan. Blev arg när min syster la upp bilder på facebook .Nu sitter jag här själv varje dag och Elliot är modell för KappAhl.

¤ Jag har inget körkort och andra verkar störa sig mer på det än jag själv.

¤ Äter gärna smör direkt från smörasken. Mycket på smörgåsen och lite direkt i munnen. Skulle nog gå ner minst 5 kilo om jag slutade.

¤ Om jag inte skulle få jobba med att sy kläder skulle jag vilja bli barnmorska.

¤ Vill helst gå i ide under hösten och vintern idag är en riktig sådan dag. Det har regnat och blåst hela dagen

¤ Blir stressad av mig själv ibland eftersom jag hela tiden måste göra något. Jag har för mycket energi och ideer och för lite tid och vilja.

¤Är inte jätte förtjust i svenska filmer och serier tittar hellre på Desperet houswifes eller på comedy chanel. Varför? Kanske föra att jag tittar på tv för att komma ifrån min egna verklighet och då känns det svenska för verkligt. Just nu är det inte mycket titta på tv snittet ligger på 1 timme om dagen på en vecka.


Nu skall jag skicka den vidare till 7 andra och det var svårt att välja här kommer de,

Malda som just nu har ett farsdag erbjudande på sina smycken.

Prettoflamingos med sina fina barnkläder

Emilia som jag beställde mina torgvantar av

Vardagslycka som snart skall åka till Afrika

Lilla barn som syr barkläder i Australien

Moia min moia med fina barnkläder från norge

Ia nyckelpiga med sin fina virkblogg i spanien

9 kommentarer:

 1. Alltid lika kul att läsa om andra sybloggare :-). Skulle också gärna gå i ide nu..

  SvaraRadera
 2. Hej Mia!
  Vad kul att få veta lite mer om dig:)
  Äta smör direkt ur asken..?? Låter som en höjdare?? Hihi!

  Ha det gott,

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Hej! Vad kul att få läsa lite om dig...skrattade gott när du skrev om smör,jag är också barnsligt förtjust i smör och arbetskamraterna tittar förskräckt när jag brer mina mackor till morgonfikan *fniss*. Vad kul att du hittade till SIB och självklart ska du vara med, vilka underbara barnkläder du syr. Länka gärna med SIB"blomman". Välkommen i gänget :-)
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 4. Hahaha, ja då är du lite som mina barn. De sitter gärna med smörasken i högsta hug. Och smör ska ju helst slickas av smörgåsen innan man äter brödet (som allt som oftast åker i golvet då pålägget är slut...), och barnmorska - vilket drömjobb! Fast jag skulle förståss inte låta mammorna ta med sig bebisarna hem, för bebisarna vill ju jag ha ;0
  Tack för awarden, I will think about it och skriva en liten lista ikväll!!!!

  SvaraRadera
 5. Hej Mia! Vad roligt att läsa det du skrivit. Jag kan dock inte förstå det med smöret, själv hatar jag när det blir för mycket smör på smörgåsen och kan inte ens ta i det då jag inte gillar konsistensen. Vad händer om man vill skicka awarden till någon som redan fått den? Tusen tack i allafall. Du är för go! /petra.h

  SvaraRadera
 6. Hej,
  Tar tag i utmaningen senare idag :)
  Det är nog mitt fel att du inte gillar Svenska filmer. Förlåt!

  Jag har en utmaning till dig som väntar på min blogg...

  Kram

  SvaraRadera
 7. Hei Mia, takk for award og utmaning, jeg skal sette meg ned litt senere, må nok tenke igjennom det jeg skal skrive.
  Mine to døtre elsker også å spise smør direkte fra pakken, jeg synes det er helt greit men min samboer synes det er forferdelig, så jeg gir de smør i smug;)
  Det er rart hvordan man forandrer standpunkt på det med bilder av seg selv og barna på nett, jeg legger også ut bilder av meg selv og jentene på nettet, naturlighvis godt påkledd!
  Ha en fortsatt nydelig fredag, nå er det snart helg!

  SvaraRadera
 8. Kula att få veta lite extra om dig! Känner igen det där med att bli stressad av sig själv...

  SvaraRadera
 9. Tack för att du tänkte pá mej, blev varm i hela hjärtat. Jag fick en liknande award för ett tag sen dá jag skulle svara pá 10 saker om mej själv sá jag láter det vara där. Men jag blev väldigt glad. Kánner igen mej pá första punkten. Jag VILLE INTE lära mej att anvánda datorn, men vad glad jag är att jag gjorde det!!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!