söndag 6 december 2009

Byxor med kantarellficka till mig själv

Nu har jag äntligen sytt klart mina nya hemmabyxor. Dessa funkar vid hämtning och lämning av äldsta trollungen och sömnad hemma. Jag kan nämligen inte sy med stela jeans och det är lite jobbigt att behöva byta byxor varje gång man skall ut . Sydde klart byxan i måndags men eftersom de är så mörkt på kvällarna har jag väntat tills idag med att ta en bild utomhus.

De kunde nog ha fått lite mer vidd i benen så det blir lite mer pös men det får bli till nästa par. Eftesom tyget är så mjukt gör det inget att de är lite tajta och de kommer att töja sig lite det gjorde ett annat par jag sydde för ett år sedan. Kanske kan jag visa de för er någon gång. Det fick bli blåa muddar i benen och i midjan för att bli så diskreta så möjligt för en vuxen.

Mina byxor fick två fickor fram och två bak annars hade nog rumpan set för bred ut, det behövs något som bryter av lite. Kantarellen sitter det fortfarande bara på en ficka.
På den här bilden ser min rumpa ut att vara jättelång. Kanske är den det och den åker ner 1 cm för varje år. Undrar var den sitter om 10 år?

10 kommentarer:

 1. Hej Mia!
  Vilka fiina kantarellbrallor!! Jag tänkte direkt när jag såg dem, såna där skulle syrran passa bra i, precis hennes stil:)

  Kul att se dig på bild här på bloggen, vad söt du är;)

  Ha en trevlig kommande vecka,

  kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. Såna byxor och rumpan vill jag ha, klaga dig inte, hehehehehe, skojaaaaaaaaarrrrrrrrr. Kram!

  SvaraRadera
 3. Snygga byxor verkligen, sitter bra med! Och rumpan skulle jag inte klaga på, min är platt och sitter mycket längre ned.....

  SvaraRadera
 4. Det var det jag menade, hehe, tack lillabarn, då är jag inte ensam i min tanke.

  SvaraRadera
 5. Hej! Vad fina byxor du gjort! Kul att sy till till sig själv. Jag hade tänkt göra det nu också ett tag. Jag är också en sån som behöver ha mjuka kläder på och inga som spänner eller sitter åt. Kan inte tänka annars. Kul att det finns fler än mig! /petra.h

  SvaraRadera
 6. Så snygga! Så fint med alla fickor och detaljer. Jag gillar kantarellmärket på fickan, det passar så fint till både vuxna och barn. Har de muddar också, som barnmodellen? Också vuxna kan behöva mjuka och lekvänliga kläder tycker jag. Jag är själv mycket förtjust i stretchjeans. Jag har inte sytt några hittills, men har några köpta par.

  SvaraRadera
 7. Jättefina byxor! Ser mjuk och bekväma ut.

  SvaraRadera
 8. Fina. Jag har varit avundsjuk ända sen jag fick byxorna till Julius och Iris.

  SvaraRadera
 9. Hej! Måste hålla med min syster Jenny (Hemma på Kråkered) De byxorna gillar jag!!! Vera skulle få något av dig som Jenny vunnit också.. Spännande!
  /Karolina

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!