måndag 14 december 2009

HyacintlandI söndags var det avslutning för barnen på kyrkans barntimmar, de gick luciatåg och kläderna de hade på sig ser ni i inlägget innan. Vi hade en liten insamling och jag erbjöd mig att göra något fint.

Jag gjorde ett litet land i en ljusvas från IKEA som fylldes med stenar, mossa, en tomte, några minikulor, en liten kvist som jag sparat från förra året, en kotte från skogen och en mini ljusslinga från IKEA.

Ett försök till bild när ljusslingan lyser det blev inte så bra när jag tog bilden i mörkret så det fick bli en dagsbild. Men den är jättefin när det är mörkt. Fröknarna blev så jätteglada.


På eftermiddagen var det den årliga glöggen på Värmdö och hon fick en likadan.


Så här fint var det i deras växthus. Hennes växthus var faktisk med i tidningen Skärgårdsliv förra året.

6 kommentarer:

 1. Det går troll i mina mail till dig. Jag vill så gärna beställa den blåprickiga klänningen till min Emilia, men lyckas inte komma fram till dig. (Upptäckte det inte förrän alldeles nyss) Kanske vill du maila mig? cathrin123(a)hotmail.com...
  Såg de fina byxorna Jenny fick i vinst men får hålla mig till ett plagg den här gången...

  SvaraRadera
 2. Förstår att presenterna blev uppskattade. Jättefina! Och vilken söt tomte och pepparkaksgumma!!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Vad fint... Tänk vad pysslig du är, en sån skulle jag vilja göra till nästa år... Vi hade alltid ett akvarium som morfar gjorde ett vinterland i med tomtar, snö (bomull), små hus osv hemma när jag växte upp. Part of my childhood. Det ska jag banne mig göra nästa år!!! Tack för påminnelsen. Nu ska jag kolla eBay om det finns några billiga akvarium!!!

  SvaraRadera
 4. Hej Mia och tack för din kommentar hos mig! Bra för nu hittade ju jag till din fina blogg! Vilka fantastiskt fina barnkläder du syr!

  Kul att du också gör mormorsrutor! Ja, visst är det kul och går snabbt... synd att det är så trist att fästa alla trådar bara...

  Ha det så bra, kram

  SvaraRadera
 5. Vilka ljuvliga hyacintland! Det är så roligt att skapa små miniatyrvärldar av olika slag.

  Fin logobild. Barnen är så söta!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!