onsdag 16 december 2009

Jag har vunnit en tävling i tidningen Mama

För några veckor sedan var jag med i en tävling i tidningen Mama och eftersom jag inte hört något på länge så tänkte jag att jag inte hade vunnit. Men idag ringde Kenneth mig när jag stod uppe på Stortorget (i vårat lilla julbås) och berättade att det låg ett paket på yttertrappan. Allt detta vann jag.

En fin tavla,

ett spel till Nintendo DS

Tingeling 2, en film för hela familjen. Även pojkarna gillade Tingeling 1

En grattishälsning

Jag är så glad! Nu hittade jag tyvärr inte min motivering med det var något i stil med att Tingeling är en film som hela familjen gillar, även pojkarna och det är trevligt att det inte behöver finnas massa pangpang och sånt för att pojkarna skall gilla det.

Detta är helt sant för de gillar verkligen Tingeling och jag med. Allt där folket är litet gillar jag, här hittar ni mina mini trädgårdredskap och här kan ni se deras små möbler.

Jag och barnen var faktiskt med i tidningen Mama för 2,5 år sedan. Jag skall leta igenom alla mina tidningar från 03-09 och se om jag hittar bilden. Så skall ni få se en bild på en helt galen familj....

Just nu kunde man vinna en fin kaffemaskin, den som vill prova sin lycka kan klicka här.


7 kommentarer:

 1. Hej Mia!
  Grattis till vinsten, vad kul!!

  Ja, du får rota fram det numret ni var med i o visa oss här på bloggen:)

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. Grattis, och rota fram bilden vettja. Vore kul att se!!!

  SvaraRadera
 3. åh, grattis! Vad kul! Lite presenter så här lagom till julen sitter ju aldrig fel. Jag gillar också tecknat. Lite rogivande att titta på. Har paketet kommit fram? Så jag vet att posten inte strular. Ha det fint! /petra.h

  SvaraRadera
 4. Hej Mia!

  Grattis - va kul! Hade varit roligt att se bilden. Ha en riktigt skön torsdag - kram!

  SvaraRadera
 5. Grattis vad roligt!

  Stor kram :)

  SvaraRadera
 6. Förresten, Det finns ingen bättre mamma än du så ha inte dåligt samvete. Jag sitter på kontoret hela dagarna och det är därför jag längtar ut. Kanske borde man sno dina små och åka skridskor!

  SvaraRadera
 7. Vad roligt att du vann! Jag har läst nästan alla Mama-tidningar, men jag har nog missat att du varit med, eller förstås inte lagt på minnet, då det antagligen var före jag hittat din blogg. Skulle vara roligt att se!

  Magge gillar Tingeling-datorspelet. Filmerna har vi inte sett ännu.

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!