onsdag 23 december 2009

Julstrumpor

Idag syddes de här små julstrumporna. Eller små och små, de är ca 30 cm långa. Jag hade köpt för mycket tyg till tomtedräkten att det räckte till några strumpor också.

Grå spets i överkant och som hängare.

En bokstav så man vet vems strumpa det är och den är fastsydd med rött bomullsgarn för att få lite julkänsla. Barnen har aldrig haft några strumpor tidigare så de blir nog lite förvånade imorgon bitti. Bilderna är lite mörka men jag var tvungen att fota dem när de sov. Dessa kommer att finnas att köpa till nästa jul och bättre bilder kommer på hemsidan då.
Kände att jag höll på att bli förskyld idag och har tagit till ett husmorstips som Kenneth fått på jobbet och den kuren består av vitlöksklyftor i öronen. Så nu när jag sitter och skriver har jag en halv klyfta i vardera öra.
Nu ska jag upp och sy klart tomtedräkten.

4 kommentarer:

  1. Juligare än mina och ser mer praktiska ut. Jag måste nog göra nya nästa år för man fick ju knappt plats med något i dem. God Jul!

    SvaraRadera
  2. Men guuud! Vitlöksklyftor i öronen! Ja, det kanske funkar. Det lät roligt i allafall! Jag kan se det framför mig. Typiskt att bli förkyld nu när allt börjar bli klart och man börjar ta det lugnt. ha en ritkigt God Jul! /petra.h

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!