tisdag 1 december 2009

Vinnaren i tävlingen är...

....Saltaste Bönan. Dagen har varit väldigt rörig med öppna förskolan på förmiddagen och kompisar på besök hela eftermiddagen och Stortorget-middag på kvällen. Nu sover barnen så K och jag fick dra lotterna. Eftersom jag är så glad över det ökande antalet följare och läsare drog jag en till lott, och på den ena stod: Hemma på Kråkered och den tredje vinnaren som K drog stod det Vit Poesi. Grattis till er alla tre och till er andra säger jag välkommen tillbaka och tävla när jag kommer upp i 10 000 besökare.

Vinnare, maila mig (info@kinoko.se) vilket plagg ni vill ha. Ange storlek och adress.

6 kommentarer:

 1. Hej Mia!
  Är det sant!! Åh vad glad jag blir att vara en av de som vann i din tävling!! Precis den tävlingen som jag hoppades vinna:)Ser att en av de andra vinnarna är Malin/Vit Poesi, hon o jag bor i samma by, dubbeltur i Tollered ikväll alltså;)Grattis oxå till "Saltaste Bönan". Återkommer om plagg o min adress. Stoort tack!! Kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. GRATTIS allihopa!!!!
  Mia,det här är min 10e kommentar....nu får du skriva en kommentar på min blog!!!! www.betsyboo.net

  SvaraRadera
 3. wowwwwwwwwwwwwww, inte en fjärde?, hihihi, jag skojar, men du, bor tomte där hos er? så många julklapar!!!! Det är bra att vara generös, man få det tillbaka, grattis till er tre. och stor kram till er alla.

  SvaraRadera
 4. Ja ha. Då vill jag beställa min önskeklänning av dig. Mailar om stl mm. Fast jag kanske får ta en tur till Stortorget i Malmö om du sitter där. Roligt att få se dig på riktigt också.

  STORT GRATTIS till vinnarna!

  Cathrin

  SvaraRadera
 5. Åh, vad glad jag blir!! Hade verkligen hoppats på din tävling. Extra trevligt att vinna idag. Vi är i Småland och råkade ut för ett magsjukeutbrott på tåget ner. Ett sms från Bobo där hon gratulerade till vinsten gjorde en annars hemsk dag lite lättare att ta. Nu ska jag försöka få i en blek liten tjej lite vatten innan vi går och lägger oss. Mejlar i morgon!

  SvaraRadera
 6. Helt underbart fantastiskt, fattar inte att det är sant, wow!!! Och Jenny också, så det är lite tur här i Tollered nu :-)
  Jag mailar bums! Kramis Malin

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!