söndag 10 januari 2010

Brudklänning påHär kommer några bilder på brudparet. Det var väldigt kallt, runt -16 grader. När vi stod och väntade på dem utanför kapellet insåg jag att vi skulle ha gjort capen lite längre. Tur att vi beställde ett par längre torgvantar från Emilia som ni kommer till när ni klickar på hennes namn. De är likadana som de jag beställde av henne i höstas, här hittar ni dem. Deras söta lilla Elsa hade en prickig klänning från kinoko .

Vid middagen var klänningen fortfarande hel fin jag var lite orolig för att den skulle gå sönder, men den höll hela dagen och kvällen. Tur var det för jag hade glömt nål och tråd något som alltid ska finnas i väskan men inte finns ändå. Är under konstruktion.


Innan jag lämnade ifrån mig klänningen tog jag några bilder utomhus en del av bilderna har ni redan sett. Men det kanske finns några nya som inte såg de så de kommer igen i mindre format.
Brudklänningsmärket som är mitt riktiga namn.

20 kommentarer:

 1. Verkligen fin! Ett riktigt konstverk!

  SvaraRadera
 2. Hej Mia! Du är helt otroligt duktig. Jag är så imponerad över brudklänningen och capen till. Då vet man vem som gör brudklänningar i framtiden! :O En stor eloge till dig. /petra.h

  SvaraRadera
 3. Vilken dröm!! Och bruden ser nöjd ut :))

  SvaraRadera
 4. Absolut vackraste och ljuvligaste jag har sett. Bra jobbat! du gör oss stolta alla. nu säger jag på spanska: "Madre mia, fantastico!" Roligaste är at du heter Mia, men det jag skrev på sanska, är mamma min, samanträffande!

  SvaraRadera
 5. Jättefin klänning! Du är så himla duktig. Byxorna blev väldigt uppskattade idag, 62/68 blev perfekt så du ska få tillbaks de andra...om jag inte lyckas övertala Micke att Dante behöver ett par jeans till...i så fall för jag över pengar till dig istället!
  Förresten hade ni trevligt på bröllopet eller var du bara orolig att klänningen skulle gå sönder ;-)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jättejättefin! Vilket jobb!

  SvaraRadera
 7. Vad fint och vackert!
  De ser mycket nöjda ut och jag hoppas att du kunda slappna av lite och njuta av det vackra.

  Kul att vi var utanför nästan samtidigt!

  Stor kram

  SvaraRadera
 8. nej, men hallå! lika duktig, du är ju helt suverän, duktigare kan du inte va!, lägga av!

  SvaraRadera
 9. Wow, vilken otrolig klänning, vilket projekt!!! Jisses... Jättefin. Hoppas ni hade trevligt på bröllopet!

  SvaraRadera
 10. Mia, tack för att att du hjälpte Johanna med denna klänning. Det syns att det är en mästarinna som gjort denna fantastiska klänning med massor av härliga detaljer, den var helt perfekt. Vackrare brud kunde jag inte ha. Jag är så otroligt stolt och lycklig, jag kan inte vara mer tacksam än vad jag är. Vet inte hur jag ska tacka dig för ditt arbete.
  /Henrik Hjelm

  SvaraRadera
 11. Hej Mia!
  WOW! Säger jag oxå, klänningen är helt underbar!! Bruden måste ha varit supernöjd över den!!
  Stiligt brudpar:)

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 12. Hej Mia!

  Klänningen är helt bedårande - ett riktigt mästerverk. Som en saga ser de ut brudparet - så vackert med vinter bröllop när det är så snöigt och fint.

  Ha en fin vecka - kram!

  SvaraRadera
 13. Nydelig brudekjole, jeg vet hvordan det føles, selvom man vet at man har sydd ordentlig, så er redselen der for at alt skal rakne opp, spesiellt på brudekjoler, blir jeg urolig for at jeg har gjort noe feil. Men som regel går det jo alltid bra:)
  Neida, Mia det er bare bra med med, men tiden strakk ikke til før jul hverken til blogging eller kommentarer, og i juleferien var vi borte stort sett hele tiden, også tok det litt tid å komme igang på nyåret, sånn er det! Men det var jo hyggelig at du har savnet meg:)Har flere innleg på lager som kommer nå utover.
  Ha en deilig vinterdag videre, her hvor jeg bor så har det vært mellom -15 og -19 de siste ukene, så nå håper jeg det blir litt mildere så det går ann å nyte vinterværet:) Ruby

  SvaraRadera
 14. Verkligen vacker, ser jätte-bra ut på - och capen var också riktigt fin!

  SvaraRadera
 15. Det är jag som tackar gud för att hitta hit, jag kommer ihåg att det var inte så många kommentarer på den tiden, sen dess följer din utveckling, och tror på att en dag som är ganska nära du kommer att bli så stor, dvs kinoko, att du ska hinna att svara på kommentarerna, NEW YORK, förstår du?

  SvaraRadera
 16. Grattis! Det ser ju helt perfekt ut, brudparet lyckliga och klänningen höll! Jag hade oxå varit nervös faktiskt. Bilderna på klänningen ute i snölandskapet är helt underbara, klänningen ser ut att tillhöra en svävande snöprinsessa. Bruden var ju jättefin i den oxå. Gud så kul för dig!

  SvaraRadera
 17. Vilken vacker klänning!!! :)..Och så fint det blev när den fotograferades mot den kritvita snön..

  Ha det gott!
  Kram Sanne.

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!