söndag 31 januari 2010

En kjol till mig




Igår var jag på 40-årsfest och gav då bort en kjol som jag hade sytt. Blev så nöjd att det blev en till mig också. Det är samma modell som gravidkjolen jag sydde i veckan och jag har faktiskt en mjuk mudd till mig också eftersom det är så mycket bekvämare än resår. Dessutom syns den ju inte när man har en tröja.


Kjolen är sydd av bomullspoplin med linnefärgad spetskant. Jag kommer även att sy en mullvadsfärgad med vit spets. De blå skorna jag hade till klänningen passar även till den här kjolen och båda sakerna kommer nog att användas mycket i sommar.


Märket på kläderna kommer nog att få bli Mia-Maria men kanske i en annan färgskala.

11 kommentarer:

  1. Vad fin den blev. Jag vill ha en sån också men kanske ska man beställa den som normal så man kan ha den sedan efter?

    Blev hon glad för presenten?

    SvaraRadera
  2. Den var verkligen jättesöt! Du har verkligen kommit igång med att sy mycket åt dig själv! Så himla kul! /petra.h

    SvaraRadera
  3. Kjolen ser fin o mysig ut.Passar så fint tillsammans med resten av dina kläder, du har en fin stil tycker jag. Detaljen med spetskanten sätter pricken över i:et.

    Syr du herrskjortan till din man? Jo det känns ju fint när man får ett OK på att sy kläder även till männen,de kan ju vara lite pjåkiga...

    SvaraRadera
  4. Fin kjol! Jag brukar också ha mudd i midjan på mina kjolar - började med det efter att ha haft gravidkjolar för det är så skönt - och det syns ju inte heller. Med en tajt mudd kan man dessutom få lite hjälp med att hålla in magen, vilket jag behöver. ;)

    SvaraRadera
  5. Hej Mia!
    Vilken snygg kjol, vad fin du är i den:)

    Var hos syrran ikväll och hälsade på, hon visade mig de söta små Kinokotofflorna hon köpt,åh vad fina de var!! We like Kinoko!!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  6. Spetsen längst ner sätter verkligen pricken över i! Det var med lite sorg jag la undan mina gravidkläder, det är ju så skönt med mudd på byxor och kjolar... Så jag förstår att du som kan sy väljer det. (Fast jag inbillar mig att min muffinsmidja behöver lite stöd).

    Mina fynd från i lördags skall bara "fiffas" lite, sedan visar jag dem så klart. :)

    Kram

    SvaraRadera
  7. Så fint skjørt og nydelig modell, i dobbel betydning;) Det er gøy å sy til seg selv, kjenner at jeg er litt trøtt på barneklær og har derfor også begynt med litt til voksne, foreløpig på prototyp stadiet, men det er mest det jeg har lyst til å sy om dagen:)
    Ha en fortsatt fin mandag!
    Ruby

    SvaraRadera
  8. Vad fin! Fina kläder du har på dig överhuvudtaget. Jag är för hemsk just nu, jeansshorts, tshirt, oklippt hår och allmänt ickesnygg! Ska bättra mig, med tanke på att mina barn är totala motsatsen....

    SvaraRadera
  9. Hej igen, jag skickar tillbaks en award till dig, vad annars kan jag göra? Din blogg är ju en av mina favoriter. Du gör ju vad du vill, det är ju mest en fin gest.

    hej hej

    SvaraRadera
  10. Hej Mia,

    Så fint! Jag är lite stressad men ville bara kika in en snabbis för att tack för din hälsning:)

    Ha det gott - kramar!

    SvaraRadera
  11. Vilken finkjol!!! en skulle jag gärna ha :)

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!