torsdag 14 januari 2010

Snöflinga

Jag köpte detta hårspänne av Prettoflamingos och det kom förra veckan. Juliette blev så glad och ville ha på sig det på en gång.

Jag fick även med ett av hennes nyare hårspännen av rörpärlor som hon tyvärr redan tappat bort. Men det var hos farmor så den kommer nog fram snart.

Hårspännena satt fast på fint papper och ett liten brev följde med. Gå gärna in på hennes blogg och titta på alla fina kläder och hårklämmor, här finns den.


9 kommentarer:

 1. Ser fina ut på! Ska något tag också lägga upp bild på spännena du skickade då de är i användning. Det är alltid roligare att se hur sådant man tillverkat ser ut då de används.
  Häftigt med japanresa! Låter spännande och roligt. Skulle gärna åka dit nångång.

  SvaraRadera
 2. Jag tänkte just det, det var längesen jag såg något från dej!! Ingen aning vad det kan bero på, jag är tyvärr såå oteknisk! Hör runt lite.
  Vilken underbar klänning på din header!!!
  Är du sömmerskan? Fantastiskt fin!
  Och så sött ett spänne!!!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 3. Jaså, på min blogg ser jag dina inlägg, alltid. tycker den första hårspänne är helt bedårande, den andra med, men den första är supervackert, och juliett med!

  SvaraRadera
 4. Spännena är vackra ocg de blir ju ännu finare nu när man ser de i håret!

  Angående mina jeansprojekt: Det blir utan mudd till mig, men jag vet inte riktigt hur många fickor dock... Sen har jag bara en "vanlig" symaskin, ingen overlock tyvärr. Men tack för tipsen, jag suger åt mig!

  / Linda

  SvaraRadera
 5. Vilken modell hon är. Förstår att hon gillar spännena.

  SvaraRadera
 6. Verkar funka nu. Kanske lite vintervirus bara?!

  SvaraRadera
 7. Så sött! Juliette är för go hon! En riktig liten modell. Kul att ni gillade spännena. Angående mitt pärlhalsband så har jag knytit ihop bollar och knytit emellan bollarna. Själva tyget var som en tub först och så stoppa jag i bollarna. Förstod du? Jag är så dålig på att skriva och förklara. Ha en superfin helg! /petra.h

  SvaraRadera
 8. Vad fina, om min Jade lämnade sina hårspännen i håret i mer än tio minuter så hade jag också investerat i ett par. Men nu försvinner de i en rasande takt tyvärr.....

  SvaraRadera
 9. Så fina spännen på en så fin tjej!

  Ha en härlig helg!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!