fredag 26 februari 2010

Vinnarna i tävlingen är.....





Kom just hem och har packat upp matkassarna. Därför är filmen lite mörk pga ljusbristen men jag har man lovat en dragning så måste den hållas. Vi har varit på IKEA, barnen var i lekstugan och jag och Kenneth fikade för 32 kr. Vi köpte lite ljus, växter och en ny matta till vardagsrummet. Middag i korvkiosen till barnen och sedan storhandla och trängas med alla andra miljarder människor. Vi har inte storhandlat på 3 veckor och förstod inte att det var lönefredag förrän vi såg den jättefulla parkeringen. Men nu var vi där och kylskåpet var tomt och vi skall ha middagsgäster i morgon så det var bara att ta två vagnar och handla. Leonard han få ett stort skrikutbrott innan vi kom in i affären. Han skulle han en bilvagn men inte sitta i den och alla ni som dragit de otympliga bilvagnarna förstår att man inte gärna drar en sådan om ingen sitter i förrar hytten. De är så svåra att styra att jag alltid lyckas köra på någons hälar.

Här kommer i alla fall en live-dragning i tävlingen. Tyckte det var lite kul och då vet alla att den är på riktigt. Kul att det var så många som ville vara med trots att man var tvungen att leta lite efter svaren. Det var totalt 98 lotter och 42 deltagare. Jag gjorde så att Elliot som föddes först fick dra första vinsten, Juliette som är nummer två fick dra andra priset och lille Leonard som är sist fick dra tredje vinst.

Här är vinnarna.

1.a priset går till Emma med bloggen Fembarnsmamman
som vinner ett valfritt plagg

2.a priset fick Linda med bloggen Familjen Granberg som vinner en snurrkjol eller muddbyxa med valfri muddfärg.

3.e priset gick till Nina med Little Perky som vann en haklapp men eftersom hon redan har en haklapp från ett byte sedan tidigare får jag hitta på något annat.

Grattis till er tre! Maila mig er adress tillsammans med vinst valet så kommer det ett paket hem i brevlådan.

Trevlig helg önskar jag er alla.

14 kommentarer:

  1. haha vilken härlig film :D (jag var ju för lat att delta i tävlingen faktiskt) Trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Jippi, jag vann!!!
    Vilken underbar film, de är ju bara för goa! Och fredagsmys kan man ju inte vara utan!!!
    Ge Elliot en extra kram och tacka från mig:-)
    Nu måste jag klura lite, inte lätt att välja alls!

    Kraaaaam Emma

    SvaraRadera
  3. Åh tusen tack va roligt att jag blev en av de lycklige. En mycket trevlig start på den här lördagen :)
    Kram Linda

    SvaraRadera
  4. Hej Mia!
    Åh vilken kul live dragning av vinnarna!! Dina barn är verkligen supersöta alla 3:)

    Grattis till de lyckliga vinnarna o tack för tävlingen!!

    Ha en härlig lördag,

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  5. Grattis till vinnarna och tack för en jättefin tävling! IKEA på lönedag hade varit världens mardröm för mig, har inte hämtat mig från förra gången vi var iväg. (Trots att vi fick med så fina saker hem). Å andra sidan är det ofta ett lotteri att handla med barn, kan sluta precis hur som helst ;) Skönt att även andra har det så...

    Pennorna Emilia målade med var inte vattenfasta och jag upptäckte det med en gång. Det ställe jag tvättade av sist (och de var många!) lämnade ett ljust blått spår efter sig upptäckte jag i dagsljus men annars gick det bort med diskmedel och vatten. Tack och lov.

    Ha en fin helg!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Vilka söta barn du har!!! Kul idé med live-lottdragning!

    Åh, jag blev riktigt sugen på IKEA nu, kanske ska ta en tur efter träningen... Det var alldeles för längesen!

    Ha en trevlig helg!

    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  7. Ett jättegrattis till vinnarna!!
    Vilka goa barn ni har!
    Ja, IKEA ska man nog hålla sig så långt ifrån som möjligt en lönehelg... vi gjorde något liknande för ett tag sedan, å med trötta barn (efter några timmar på IKEA), så blir det som det blir.....
    Kram Marie

    SvaraRadera
  8. Jippii, vad roligt, ännu en gång har jag vunnit :-). Vilka fina barn du har! Kunde ju ha filmat min lottdragning också, gjorde den med Magge. Men nästa gång...

    SvaraRadera
  9. oj, jag vann inte, men är så glad för de tre fortjänner det. och så få jag trösta mig med att se juliett med klänningen som jag gjorde åt henne. sååååå söööötttt! har hon själv tagit på sog? den är inte riktig med framsidan fram, ännu gulligare! kramar till de tre solstrålar och mamman som föddes dem.

    SvaraRadera
  10. Vad kul det var att föja dragningen "live". De var ju alldeles underbara dina barn. Det blev spännande på riktigt. Hihi.
    Bara synd att man inte vann.
    //Camilla

    SvaraRadera
  11. Å är din fina tävling redan avgjord! Stort grattis till vinnarna men jag är lite besviken på mig själv att jag inte var med. Var på gång två gånger att mejla dig men blev avbruten båda gångerna. Gillar verkligen både kjolen och muddbyxorna! Stor kram!

    SvaraRadera
  12. Rörig dag :)

    Stort grattis till vinnarna! Jag vinner dock aldrig :( har mer tur i kärleken istället!

    SvaraRadera
  13. Nämen! Hade du också en sån fredag? Jag stod med min lilla gumma i butiken och alla bara stirrade på oss. Hua, man blir sååå trött. Men det är väll någon utvecklingsgrej det med eftersom alla verkar vara med om det. Hoppas att ni fick en lugn och mysig lördag!
    Kram/ Anna

    SvaraRadera
  14. Ett stort grattis till vinnarna och tack för en fin utlottning! Ögonen går i kors nu men jag ska kika på dragningen, vilken rolig idé!

    Kramar Anna-Lena♥

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!