fredag 19 mars 2010

Galleri Hemsytt och en ulljacka till mig.Jag har fått äran att vara med i Galleri Hemsytt i år och det känns jätteroligt. Torsdagen den 27 Maj kommer den som vill titta och känna på kinokos barnkläder att kunna göra det på Adesso Gallery, Åsögatan 136 i hjärtat av Sofo på Söder. Mer info om dagar och öppettider kommer snart så håll utkik på min eller Galleri hemsytts blogg där ni även hittar de andra som kommer att vara med.

Har just nu mycket att göra och håller på att sy en vårjacka i ull till mig själv ett litet smakprov på fickan ser ni här. Ursäkta soptunna såg inte den när jag fotade, hade inte tid att ta en ny bild. Dessutom har jag några sista minuten beställningar som måste göras innan vi reser. Jag kommer inte att ha någon leverans under den 21 mars - 25 april då jag har semester så sista dagen att beställa är idag om man vill ha det nästa vecka.

Jag önskar alla som besöker mig idag en trevlig fredag, nu måste jag till syrummet och sy vidare där jag kommer att bo större delen av helgen.

12 kommentarer:

 1. Wow vad kul!! Synd att det inte är lite närmre till Stockholm för då hade jag gärna kommit och "känt" på dina fina kläder:) Ullkappan ser enormt lovande ut...fickan är supersöt...spetsdetaljen gör mycket!

  Trevlig helg på dig med Mia!

  SvaraRadera
 2. Åh det ska bli trevligt att se hur jackan blir. Grattis till att vara med i galleriet, hade gärna tittat närmre på dina kläder, du är så duktig på alla smådetaljer på kläder och allt. Ska ni resa någonstans under din ledighet, jag kanske har missat det eller du kanske inte skrivit om det i bloggen. Ha det så mysigt under ledigheten! Ha en fin helg! Kram Petra

  SvaraRadera
 3. Himla synd att man bor så långt från Stockholm, hade varit kul att besöka galleriet.
  Ullkappan blir nog superfin..
  Ha en riktigt skön semester!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 4. Ska bli sååå roligt att gå dit. Fin jacka!

  SvaraRadera
 5. Grattis:-)
  Bra adress ni fått tag på, lycka till

  SvaraRadera
 6. Låter jättespännande och roligt med Galleri Hemsytt!

  Hoppas helgen blir fin ändå, trots så mycket att göra. Tur du har ett så vackert syrum (och älskar att sy så klart).

  Kram
  Cathrin

  SvaraRadera
 7. På söder sa du? Gissa om jag kommer att knata förbi där nästa gång jag ska till Sthlm... Grattis!!!! Ha en mysig helg i syrummet, men du! Kom ihåg att ta det lite lugnt ibland oxå... (Kommer från rätt person va? *haha*)
  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 8. Grattis, vad kul! Jag kommer definitivt titta förbi på Åsögatan.

  Ha det fint i syrummet!:)

  SvaraRadera
 9. Men åhhh, så ljuvlig detalj på jackan. Vilka fina saker du gör. Kul att du också är med i vårutmaningen. Lägger till dig i min blogglista så att jag inte missar nåt fint!

  SvaraRadera
 10. Vad roligt. Det är du förtjänt av. Du som är sådan mångsysslare och har så många bra talanger inom tillverkningsområden. Synd att det inte ligger närmre oss "söderbor" :-). Hade varit roligt att få "känna och klämma" lite "live" istället för att nöja sig med bilder.

  SvaraRadera
 11. Grattis till galleriet! Hade man bott närmare hade jag nog kommit och känt på dina underbara kläder! Jackan ser ut att bli väldigt fin! Ha en trevlig semester!

  SvaraRadera
 12. Åh va roligt gumman, hipp hipp hurra! Ser spännande ut med kappan! Har ritat upp vårkappor jag tänkt sy till tjejerna i vår....men så ska man ju ta sig i kragen också och hinna sy dem, viss risk att det inte blir av! Svårt att ta sig för också nu när vi bor så här, det jobbiga är att man måste plocka fram allt, börja, sen plocka undan när kvällen är slut för att sedan plocka fram igen kvällen efter osv osv. Läääääängtar tills vi kan flytta till det större! Kram på dig duktiga, duktiga du!/Tess

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!