fredag 30 april 2010

Fortfarande bortkopplade

Vår bredbandsuppkoppling funkar fortfarande inte vilket är väldigt frustrerande och olyckligt när hemmet är ens arbetsplats och man är helt beroende av fungerande e-post och Internet.

Jag hoppas att det ska komma igång efter helgen, men eftersom jag inte når eventuella beställningar från kinoko.se ber jag er att mejla till denna adress så länge om ni vill göra en order, väntar på en leverans eller vill komma i kontakt med mig.

Jag önskar er alla en trevlig Valborgskväll och en skön helg!

Hälsar Mia genom Kenneth

7 kommentarer:

 1. Åh va jobbigt gumman! Hoppas det löser sig snart! Kram på dig så länge!/ Tess

  SvaraRadera
 2. Ja sånt där är jobbigt...speciellt när man som du säger jobbar hemifrån och är helt beroende av datorn för att allt ska funka!!! Hoppas att det löser sig snart. Vill ju se lite Kinoko-kläder:)

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Himla trist när man e van vid att alltid ha dator. Tänk vad beroende vi är egentiligen av alla tekniska prylar...

  SvaraRadera
 4. Det låter jobbigt. Hoppas att det ordnar sig snart. Min chef skall spendera 800 DOLLAR på hennes dotters 4-års kalas! Exclusive presenten.... Är det bara jag som tycker det är galet?

  SvaraRadera
 5. Åh, så typiskt. Det var ju precis likadant för oss när vi kom hem från Borneo. Det tog fem dagar innan allt fungerade igen. Man blir bara så himla frusterad när man inte kan sköta om allt det viktiga, man har ju liksom blivit lite beroende av den här tingesten, och för dig som har ett företag att sköta måste det vara extra jobbigt.
  Ha en trevlig Valborg i alla fall.
  //Camilla

  SvaraRadera
 6. Vad tråkigt för er! Hoppas att det snart löser sig... Trevlig valborg!
  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 7. Tråkigt - håller tummarna för att det löser sig! Glad 1:a maj!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!