torsdag 27 maj 2010

GalleribilderIdag var det då dags för galleriet och det blev verkligen så fint. Den här veckan har varit så stressig med lämning och hämtning av barn. Eftersom barnen inte går på dagis är de inte vana vid att lämnas bort så många dagar i rad och i går efter att barnen varit med min mamma och sedan skulle bytas ut till farfar efter lunch sa Leonard - Mamma varför lämnar du bort oss hela tiden? Jag kramade om honom och sa att det bara är så några dagar till sedan kommer jag att vara med dem hela tiden igen. Men det har verkligen varit skönt att kunna sy flera timmar utan avbrott. Igår var mamma här och hjälpte till med prislappar och annat smått som man tror skall gå fort att fixa, men många bäckar små.... Jag gick och lade mig kl 3 men somnade inte förrän vid fyratiden eftersom Elliot knuffade ut mig hela tiden. Tre timmar senare var det dags att kliva upp och lämna barn för att senare åka vidare till Galleriet.

Vi började klockan 9 och lagom till öppning hade vi lyckats få lokalen att se ut som en riktigt fin butik, det känns lite tråkigt att det bara är för några dagar.


Jag tänkte att jag under Galleridagarna ska ha kläder som jag sytt själv och idag blev det den blå snurrkjolen med spets och en blommig fin stickad kofta från H&M. Över hade jag min lilla vårjacka jag sydde innan Japan-resan och som tyvärr krympte lite då jag tvättade den efter resan. Ser mer ut som en kofta än en jacka, fler bilder hittar ni här. Eftersom det var lite stessigt på morgonen togs några bilder på kvällen, därför är de ganska mörka.


Nu måste jag sova för ögonlocken vill inte riktigt vara öppna längre och det känns lite snurrigt i huvudet.

9 kommentarer:

 1. Jaa det kan förstås sticka till i hjärtat när barnen säger sånt men tänk att dom inte går på dagis... vad härligt att kunna ordna det så!
  O vilken skatt att ha mor-o farföräldrar som ställer upp så! Underbart!
  Leonard, det heter min bästa väninnas son också:) Fint!
  O vad fint ni ställt till o du klär så fint i din egen kollektion. Vackert!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 2. Det ser otroligt fint ut i galleriet! Förstår att det känns trist att det bara är för några dagar. Bra klädval, det är viktigt att leva sitt varumärke!

  SvaraRadera
 3. Så flott det ser ut! Lykke til de dagene det står på. Det ser ut som en riktig butikk for meg, så jeg forstår godt at det er trasig at det bare er for noen dager.

  SvaraRadera
 4. Så fint ni fått till det i galleriet - håller tummarna för att ni får massa sålt!

  SvaraRadera
 5. Det måste vara helt underbart att äntligen vara i hamn efter så mycket jobb och stress! Men det ser ut att ha lönat sig. Och jackan ser fortfarande ursnygg ut. Lite mer figursydd kanske.
  Lycka till med galleridagarna och hoppas att du säljer MASSOR!
  Kram
  Ellinor

  SvaraRadera
 6. Var helt herlig å se bildene - så mye farger, jeg blir kjempeglad av å se på dem!

  Og så så mye som dere har sydd :) Lykke til de neste dagene!

  SvaraRadera
 7. Vad fint ni fått det i er lilla butik! Skönt att du kan ha barnen hemma och de inte behöver vara på dagis. Tacksamt att ha far- och morföräldrar som ställer upp som barnvakt! Fint att bära dina egensydda kläder under dagarna! Hoppas ni får en trevlig helg med massor sålt!

  SvaraRadera
 8. Men va fint ni gjort duktiga, duktiga du!!! Ser superfint utbochvdu ser ut som en riktig designer mamma :-) du ska se att dina vackra alster går åt som smör i solsken! Aj i mammahjärtat när de säger så men de går inga nöd på dina barn, de har det ju så bra så bra! Vi har ju dagmamma varjedag 6.30-16.00 men som tur är har vi världens bästa dagmamma, ute på landet där de kan se när kossorna släpps ut, hjälpa till att hämta in potatis och hämtar ägg och mjölk från grannarna! Kan man ha det bättre! Nu blir vi dock lediga 2 mån! Men min äldsta har sagt sådär en gång när lillan var nyfödd, jag fick lov att stanna bilen när jag åkt därifrån för att gråta av mig, ringde 5 min senare och då var hon fullt upptagen med bus och lek :-) sen kan man nog som vuxen tolka in mer i vad de säger än vad de menar, han kanske bara undrade varför! Kram på dig nu fina du och lycka till! / Tess

  SvaraRadera
 9. Åh vad fint ni gjort i butiken. =)

  Visst är det mer jobb än man tror med att plocka ut prylar och prismärka, det vet jag som har loppis i uthuset hemma på gården. Det tar sin lilla tid att pyssla med den.

  Jag hade aldrig pallat att bara sova 3 timmar, du är verkligen jätteduktig. Jag hade varit döende om jag varit i säng efter 12 och sen klivit upp 7.

  Hoppas att du får massor med nya kunder av de här dagarna!

  Massor med kramar från mig!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!