måndag 14 juni 2010

Sovrumsfönster och Award


I vårt sovrumsfönster byts sakerna ut ganska ofta, så är det faktiskt i hela huset. Jag flyttar och byter plats på allt hela tiden och det har jag nog efter min mamma som var likadan. Lampan i fönstret är gjord av en billig IKEA-skärm, gammalt nött lakan, satin band och lite spets.

Vita spetsgardiner från Ikea (7 kr/meter) och över dem en kappa som är ett gammalt lakan med spets. På gardinstången hänger min farmors gamla underklänning eller nattlinne, jag vet faktiskt inte vilket år den kommer ifrån. Jag och min syster hade flera stycken i olika färger som nattlinne men detta är det enda som finns kvar. Framför hänger en klänning som min farmor virkat. Den har både jag, min syster och Juliette använt.



I fredags kom Kenneth hem med fina blommor i den här söta kannan som vas. Jag som älskar blommor blev så glad. Jag hade haft en jobbig och stressig vecka med tre barn som alla vill olika saker och massa saker att sy.

Detta skall bli inspirationsfärgerna till sovrummet nu. Vitt, turkost, rosa och grönt. Juliettes rum börjar bli färdig, det är en vägg kvar att måla och ett skåp ska bli garderob.


Förra vecka fick jag en Beatyfull blogger Award av Nettan med fina pysselbloggen Pysselstugan. Som ni vet så ingår det att man skall berätta sju saker om sig själv så jag slår nu ihop den med en utmaning som jag fick av Krokkofin (jag vet faktiskt inte vad hon heter ) för nästan en månad sedan där man skulle berätta saker om sig själv så här.

Visste ni att:

Jag bor i hus

Jag är 31 år

Jag har varit gift i snart 5 år

Jag träffade Kenneth när jag var 18 år

Jag fick inte godkänt i alla ämnen på gymnasiet. Jag har ett IG i marknadsföring, men tänk att det blev något av mig ändå även om jag inte trodde det då.

Jag måste dra upp persiennerna och öppna fönsterna innan jag går ner och äter frukost



Jag räknar ofta antal saker när jag tex syr eller lägger upp mat på barnens tallrikar. Det måste var 3,5 eller fler. Jag är inte knäpp utan har bara små konstiga idéer.


Hon hade skrivit många fler saker men jag höll mig till sju eftersom jag slog ihop två olika. Nu ska utmaningen och awarden skickas vidare andra bloggare.


Maddies country living dreams


Siris design


Singh Skapar


Tisa


Syltigt och saftigt


Lönnbacka


Vit som snö




Dessutom skickar jag den vidare till de två som jag fått den. Nu ska barnen läggas och kläder sys.

10 kommentarer:

  1. Oj, oj... Du verkar ha en hel del att göra just nu. Ta inte ut dig helt och hållet bara...
    Klänningen i förra inlägget var bara för söt! Jag är sååå imponerad av dina kreationer.
    Ta det lugnt ibland i alla fall!
    Kram/ Anna

    SvaraRadera
  2. Så vackert du har det där hemma!

    SvaraRadera
  3. Hem, ljuva hem! Så fint ni har det hos er. Niger och bockar för den fina awarden jag fått. Tusen tack, det värmer gott!

    SvaraRadera
  4. Å så mysigt i sovrummet!
    Och intressant läsning om dig.
    Här hade jag trott det skulle bli målning av i kväll men efter att fått alla i sängs är det ingen idé att dra igång nu. Bara 1,5 dag kvar att jobba sen finns det tid....
    När jag inte behöver roa mina prinsessor.
    Lycka till med "syningen".

    SvaraRadera
  5. Hej du glade! vilken underbar klänning du sytt och det låtter väldigt spännande med barnrummet!!! Ert sovrum ser underbart ut, som allt du snuddat vid! Vi har en liten stig som leder ut till skogen genom stenmuren och där vill jag lägga stenar nästa sommar när vi tar tag i trädgården nästa år, ser så fram emot det!!! Kram på dig!/Tess

    SvaraRadera
  6. Mia, inlägget i min blog är åt dig. Jag vet inte vad menade läraren med den IG, för du är ju faktiskt Bäst på allt du gör. TACK igen för finaste byte. Inga sommarlov på skolan ännu, men jag ska också sy varje kväll nu, har massor med ideé efter min Sylov, bara jag får göra dem. KRAM!

    SvaraRadera
  7. Åh, så fint soverom! Hvilken drøm å sove der:)

    Og tusen takk for awarden, det varmer!
    Gøy å lese litt mer om deg:)

    SvaraRadera
  8. Tack snälla för awarden, blev såå glad! *ler*
    Roligt att få lite nya saker om dig!

    Vilket underbart sovrum ni har och så vackert du gjort med gardinerna. Verkligen sött med din farmors nattlinne och den virkade klänningen. Är så fint att hänga upp nostalgiska saker som man dessutom har minnen till :)

    Vilken rara man du har som kommer hem med blommor i en så fin kanna, iinte lite avis ;)

    Ha en fin dag!
    Och tack för de fina raderna inne hos mig!

    Kramar Linda

    SvaraRadera
  9. Oh så fint i sovrummet! Härligt med skira gardiner och gamla vackra kläder till prydnad :) Klänningen i ditt förra inlägg är ju också så himla söt, vad du är duktig!! Måste säga att jag också är avis på blommorna din man kom hem med...:) Kul med en utmaning! Den ska jag snarast anta. Hoppas din dag blir fin! kram

    SvaraRadera
  10. Vad roligt att få läsa lite mer om dig! :)
    Vilket fräscht och ljust sovrum ni verkar ha, fint!

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!