torsdag 24 juni 2010

Kjol- och trädgårdsbilder


Vet att jag hade lovat att lägga upp kjolarna och ett erbjudande på dem i dag men jag har inte mått så bra de två senaste dagarna. Har haft en förkylning som har satt sig i bihålorna kryddat med lite migrän. Trodde att det var bättre idag och åkte in till stan på förmiddagen för att köpa knoppar till Juliettes klädskåp. Men när jag kom hem mådde jag så dåligt att jag tog några tabletter och la mig i hamocken och sov. Jag hade på mig min nya mullvadsfärgade kjol idag och var redo för att fotografera den. Nu kan jag skriva vilken färg det är på den efter alla era kommentarer. Tack för hjälpen.

Tänk att man skall behöva bli sjuk för att bara ligga och njuta av det man har skapat. När jag vaknade upp såg jag allt det här framför mig. När vi flyttade in var det bara gräs och jag har verkligen kämpat för att få en lummig och hemtrevlig tomt. Om några år kommer pionerna som knappt syns på bilden att vara stora och fina och den lilla kryddön vara full, humlen har rotat sig så mycket att det blir ett jätte valv till altanen och vindruvsplantan har klättrat upp och kommer att vara full med vindruvor. Men än så länge är de alla små bebisar som behöver mycket vatten.


Den egentillverkade lekstugan av gamla jalusier. Här ser man den ena lilla nyplanterade pionen och kryddön. Syns inte så bra nu men snart.


Och det lilla växthuset som jag byggde förra våren av några fyndade fönster, nu har det verkligen börjat växa ordentligt där.

Idag såg alla tre barnen den enda röda färdiga jordgubben i blomlådan framför/under fönstret och alla ville äta den. De sa till och med att de kan dela på den. Men än så länge hänger den kvar och i morgon är den nog riktigt ätmogen.

När jag började lägga upp hemsidebilderna på kjolarna insåg jag att det var lite suddiga, tänk att det skall vara så svårt att ta bra bilder på kläder. De finns där men rabatten är inte inlagd ännu. Huvudet funkar inte riktigt som det ska och jag känner att det måste bli rätt på hemsidan. Men jag misstänker att det inte är någon brådska eftersom de flesta kommer att vara bortresta under midsommar och inte sitta framför datorn. Jag ska försöka lägga in det under helgen. Nu ska jag sova och jag hoppas att jag mår bättre imorgon.

Hoppas att ni alla får en trevlig midsommar!

12 kommentarer:

 1. krya på dej och trevlig midsommar!

  SvaraRadera
 2. Krya på dig, man ska inte behöva vara krasslig under Sveriges somrigaste helg :(

  Måste kolla in kjolbilderna nu!

  Kram Outi

  SvaraRadera
 3. Vad fint du gjort i trädgården. Krya på dig och trevlig midsommar!

  SvaraRadera
 4. Krya på dig och glad midsommar!

  SvaraRadera
 5. Åh, håper du snart får det bedre!
  Imens får du nyte synet av hagen din, så fint det er:)

  Og det røde jordbæret ser så deilig ut, mmm:)

  SvaraRadera
 6. Trevlig midsommar och krya på dig så du snart kan njuta för fullt av allt önskar jag dig!

  SvaraRadera
 7. Det ser sååå mysigt ut och jag längtar ännu mera tills jag får mitt eget lilla hus med trädgård! Lite örter, lite grönsaker och så massor av blommor ;).

  TERVLOG MIDSOMMAR!
  Trist att jag inte kan vara där och fira med er!!!!

  -Kram Mami, Peter, Betsy

  SvaraRadera
 8. Hoppas att du känt dig piggare ocj kunnat fira midsommar utan huvudvärk!
  Visst är det härligt när man tar sig tid och njuter av det man har åstakommit!
  Härligt med jalusidörrarna!
  Och din kjol är bara såååå fin!
  Kram Mimmi

  SvaraRadera
 9. Glad midsmommar och krya på-önskningar! Finaste trädgård!

  SvaraRadera
 10. Hej Mia!
  Hoppas du kryat på dig och att er midsommar var trevlig!

  Din mullvadsfärgade kjol är verkligen superduperfin! :)

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 11. Mia! Krya på dig och ha en underbar sommar! Kram

  SvaraRadera
 12. Så fint ni har det i trädgården! Gillar verkligen lekstugan och växthuset. Hoppas att du haft en bra midsommar och att det är bättre med bihålorna.

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!