tisdag 13 juli 2010

Några dagars paus i bloggen

Bilden är tagen några minuter innan vi åkte ner till MR, tårarna syns inte men de var där i ögonvrån och rann snabbt ner.

Ibland blir det inte som man tänkt sig och febern som vi trodde skulle gå över snabbt ville inte ge med sig. De senaste dagarna har vi varit på sjukhuset för att ta prover som ska tala om vad det är med lilla Leonard. Men de har inte lyckats ta reda på orsaken till hans höga feber och värk i axlar och ben som gör att han inte kan vända sig själv. Normalt ska man ha en sänka på 8-10 och han har haft 150 som högst men i dag efter antibiotikan han fick igår är den nere på 90 så vi kanske får vi åka hem snart.

Idag skulle han sövas för att de skulle göra ett MR och ta ett ryggmärgsprov han var så ledsen innan. Vi låg i sängen och grät tillsammans och jag vet att det är meningen att man ska förklara att det kommer att gå bra men det är svårt när tårarna rinner ner för kinderna på sitt barn att inte gråta själv.

Jag vet egentligen inte varför jag skriver detta men det är mest för att ni inte ska undra varför det inte skrivs något. Jag känner att jag behöver några dagars paus för att ta hand om familjen.


Detta är vad jag har sysselsatt mig med på kvällarna när jag är på sjukhuset då han sover. En mysig filt till kalla vinterdagar (som jag hoppas kommer sent i år). Visst är det varmt men jag föredrar värme, sol och bad framför snö, mössor och skidor.

Ni får ha det bra i det underbart varma sommarvädret så ses vi snart igen.

23 kommentarer:

 1. Usch vad jobbigt! Ta hand om er! Kramar Anna!

  SvaraRadera
 2. Men lille gubben, det där var inte roligt. Ta hand om varandra och hoppas att det snart blir bättre. Iris hade också så där hög sänka i vintras och då var det RS och lunginflammation fast hon hade helt andra symptom. Skönt att ni är på rätt ställe.

  SvaraRadera
 3. Jobbigt! Hoppas de hittar orsaken snart och att sänkan sjunker så att ni kan åka hem.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Åh, stackars liten... O här sitter jag och gnäller om lite feber som vara en helg... Hoppas ni snart är hemma och lilla Leonard är på benen igen.

  Kramar Mia

  SvaraRadera
 5. ta hand om er! MR är enormt känslig undersökning. Hoppas ni få ett bra svar på vad det kan vara
  kram

  SvaraRadera
 6. Stackars Leonard!! Jag hoppas det snart löser sig positivt! Önskar dig och er mycket kraft, Kram Sara

  SvaraRadera
 7. Men fy, vad jobbigt! Jag håller tummarna för att det bara ska vara något slags virus och att han piggnar till snart!
  Stor kram!

  SvaraRadera
 8. Ta en så lång paus som behövs!! Stort lycka till och hoppas att det vänder snabbare än snabbt!

  SvaraRadera
 9. Nämen :(. Hoppas antibiotikan tar kål på vad det än han har drabbats av, så hela er familj snart kan njuta av sommaren. Styrkekram :)

  SvaraRadera
 10. Tänker på er!
  Hoppas verkligen det vänt nu och att han mår bättre, det är så oroligt när ens barn är sjuka:-(

  Kram Emma

  SvaraRadera
 11. Lille vennen! Sender dere noen gode tanker og håper ham får det bedre snart:)

  SvaraRadera
 12. Stackars lilla killen då.Ja dej med.Klart man blir ledsen när sina barn gråter.Håller tummar och tår att allting går bra.Att han blir frisk snart och ni får komma hem.Ha det bara så gott du kan.Kramr och tankar Rita ♥

  SvaraRadera
 13. Nämen lille stackarn! Det är så otroligt hemskt när barnen blir så sjuka, hoppas verkligen de hittar vad som är fel och att han snart får bli frisk. Tack så mycket för den fina kjolen också, den var perfekt! Ta hand om er nu, jag håller tummarna!
  kram

  SvaraRadera
 14. Skickar massor av lycko-kramar till hela familjen, men främst er lille hjälte L. Får egna tårar i ögonvrån när jag läser om eländet. Det är svårt när barnen är sjuka... Hoppas, hoppas ni har besked snart och att allt sen vänder och blir bra bums!!
  ♥♥♥

  SvaraRadera
 15. Sänder några tankar och kramar till er. Hoppas han blir bättre snart igen. /Petra

  SvaraRadera
 16. Hoppas de hittar vad det är och han får medicin. Det ordnar sig ska du se, men jag förstår så väl hur du känner dig. Sänder en kram till dig.
  Anna

  SvaraRadera
 17. Stackars lillpysen! Såååå jobbigt för er allihopa. Hoppas allt går bra och att han snart piggar på sig igen. Skönt i alla fall att AB verkar ta. Tänker på er!

  Stor styrkekram/ Anna

  SvaraRadera
 18. Ooj, vad tråkigt, stackars lille vännen och hela familjen som oroar sig..Hoppas att lille L känner sig bättre nu:). Min E som nu är 15 var riktigt sjuk när han var 9 och fick också genomgå MR och ta ryggmärgsprov. Det visade sig vara en bakterieinfektion i blodet och han blev bra igen. Ingen vidare tröst kanske att man säger att man vet hur det känns..Tänker på er! Kramar Lotta

  SvaraRadera
 19. Åh, jag känner verkligen med er. Hoppas att ni snart är hemma och att lill-killen kryar på sig. Kramar till dig och din familj

  SvaraRadera
 20. Från Sjöskvalpet kommer varma tankar till hela, lilla, fina familjen !!!
  Nu hoppas vi att det ger med sig och han snart är på benen - "som om ingenting hänt" !!

  Kramisar från alla här på Sjöskvalpet genom Eva

  SvaraRadera
 21. Håller tummarna hårt för att lille Leonard kryar på sig snart! (Det är inte borrelia han har drabbats av?)

  Stor kram, Outi

  SvaraRadera
 22. Jag hoppas att din lille kille mår bättre. Jag kan inte ens föreställa mig oron och hur hemskt det måste kännas. Vill inte ens tänka tanken!
  Sänder en varm tanke!
  Kram
  Ellinor

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!