tisdag 6 juli 2010

Nytt diskställ


Igår var jag inne i stan och köpte med mig en massa fint, bland annat det här söta lilla diskstället. I stället står en gammal servis som köptes på Tre små rum förra året (Hemsidan är under uppbyggnad).

Diskstället kostade 179 kr, ett riktigt fynd! Eftersom bilderna i köket blev lite mörka fotade jag utomhus på vårt nya grillbord som väntar på att få ett draperi.


Nu när det äts mycket jordgubbar används den här jordgubbspincetten. Bredvid en mjölkkanna som jag köpte i Japan för 100yen (ca 8kr)

Nu när vi haft så varma och sköna kvällar har vi grillat en del och i Söndags åt vi aubergin, tomat, squash, paprika, halloumi och kabanoss. Till hade vi bara Tsatsiki, eftersom det var så mycket grönsaker tyckte vi inte att det behövdes potatis.


Skönt att det kom lite regn idag. Inte för att jag vill klaga på det varma soliga vädret men det blir ju en del att vattna och idag sköter regnet den biten.
Dessutom hinner vi med en del inomhus, jag har idag sytt lite på min klänning som jag ska ha på lördag, Kenneth har varit med sin pappa och köpt allt som behövs till att göra om förrådet till syatelje/butik och september-brudklänningen har provats.

Jag köpte också manchestertyg i fyra olika färger som ska bli jackor i höst, mer om det senare....

10 kommentarer:

 1. Men vad är detta jag läser om butik? :) Vad roligt, jag måste läsa vidare i bloggen och se om jag har missat att läsa det förut!

  Vad fint diskstället är! Visst är det märkligt att en sådan enkel sak kan göra det mycket roligare att diska?
  Jag har ju "kanindiskstället" ute i Rucklet. Det är egentligen fullständigt värdelöst som diskställ, alldeles opraktiskt. Men samtidigt så fint att man blir glad när man använder det! :)

  SvaraRadera
 2. Vilket fint diskställ! Riktigt fynd!

  Va nyfiken jag är på bröllopsklänningen du syr, hoppas man får se lite bilder när den är klar :)

  Ha en bra dag i solen!

  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Har du haft en gube från AG Pehrsons hos dig? Nyfiken på manchestern!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Bra smak du har ;) Jättevacker servis.
  Jag har inte heller varit någon blå person förr men det smyger sig in mer och mer i huset.

  Vad roligt att du ska öppna butik! Grattis!

  Har du släkt eller så i Japan? Tänker på bloggnamnet och på att ni varit där.

  Ha en fin dag! Kram Milla

  SvaraRadera
 5. Hej Mia!
  Ska du öppna en butik hemma?? Vad kul! :)

  Jättefint diskställ!


  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 6. Vad roligt med butik!!! Å egen syateljé...inte alls avis;) Själv börjar jag jobba igen snart så då blir det nog tyvärr ännu mindre tid för att sy. Är jättenyfiken på brudklänningen, din klänning och hur butiken kommer att se ut...väntar med spänning:)

  SvaraRadera
 7. Vilket fint diskställ! Passade perfekt tillsammans med den söta servisen!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 8. Många inlägg du hunnit med! Har inte hunnit riktigt med internet här på resan ;-). Fint diskställ du hittade, och det blåvita porslinet är superfint!
  Grillmaten ser läcker ut!
  Så vänligt att få inbjudan till er! Har mailat, så vi får höras!

  SvaraRadera
 9. Hej Mia,
  Vilket fint diskställ. Sonen har några mjukisdjur kvar i sitt rum. Övriga fina som han ska spara har jag lagt i en sån där stor lufttät förvaringspåse från IKEA och burit upp på vinden och två svarta sopsäckar fulla gav jag bort till hans dagis.
  KRAM

  SvaraRadera
 10. Vilket vackert diskställ och servis!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!