onsdag 21 juli 2010

Skyltar och picknickkorg


Förra veckan fick jag ett stort paket och i det låg mina kryddskyltar och en söt picnic korg från Vita rosor och förgätmigej.

Det blev så fint och nu kan alla som kommer på besök själva läsa vad som växer i kryddön. Tänkte beställa fler eftersom det tillkommit lite nytt.Titta gärna in i hennes bloggbutik där du hittar massa fint som hon har gjort.

När vi ändå är i trädgården tänkte jag visa min gula squash som nu flyttat ur växhuset och ner i landet. Tre små gula korvar har det kommit på plantan. Det är så roligt att se hur det växer och nu när sommaren har varit så varm så växer allt så bra.

Nu har det äntligen kommit upp några pumpor också. Jag har varit så ledsen att blommorna ramlat av men helt plötsligt en dag ser jag flera små pumpor. Så nu måste det vattnas ordentlig så de inte ramlar av.När vi var i Japan köpte jag med mig lite frön, bland annat jordnötter. De planterades ut lite sent och växer väldigt långsamt men de skall inte skördas förrens i oktober-november så de hinner nog växa till sig till dess.

Nu när Leonard är frisk igen ska vi vara ute hela dagen, men vi håller oss nog hemma. Idag har jag lovat att den lilla poolen skall fyllas med varmt skönt vatten och inte iskallt från trädgårdsslangen.

Ni får ha en skön dag i den härliga värmen.

3 kommentarer:

 1. Så himla fint! Korgen är en dröm, tack för gattishälsningen, hoppas lille leonard bli helt frisk snart, puss till er!

  SvaraRadera
 2. Jordnötter lät spännande. Det skulle jag vilja prova.
  Skyltarna var både gulliga och praktiska.
  Ha det bra!
  Camilla

  SvaraRadera
 3. Vilka underbara skyltar. Tack för tipset om dessa. Du har det (av bilderna att dömma) så himla fint och pyssligt hemma. Hoppas att allt är bra med din pojk. /Malin

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!