fredag 20 augusti 2010

And the winner is...En liten förkylning och mycket att sy har gjort att jag är lite frånvarande från datorn just nu. Jag tackar så mycket för alla fina kommentarer som gör att jag vill sy ännu fler nya saker. Det är många nya som skriver och det är kul, på det sättet hittar jag flera nya fina och kreativa bloggar.
Efter den här utlottningsomgången har jag börjat fundera på om jag skall ha två olika bloggar, en för inredning och en för sömnad. Sybloggen skulle då utvecklas och ge lite sömnadstips, är det någon som skulle vara intresserad av det?

Då var det dags att berätta vem som vann en valfri underdel från Kinoko. Många lappar blev det och den här gången skrev jag lapparna allt eftersom jag fick in anmälningar. Kul att det var så många som ville var med och jag vill alltid dra flera vinnare. Men jag kan ju inte att skänka bort hur mycket kläder som helst... Idag klipptes lotterna ut och Juliette hjälpte till att vika och dra vinnaren, som ni hittar här. Maila mig din adress och om du vill ha ett par byxor, mamelucker eller en kjol (glöm inte storleken).

Hoppas att ni alla får en trevlig fredagskväll, själv ska spendera kvällen i syrummet, tur att jag tycker att det är så roligt. Idag ska det sys 60-talsinspirerade klänningar i ett vitt tyg med svarta prickar, bilder kommer imorgon.

2 kommentarer:

 1. Grattis till vinnaren!!!

  Å blir det två bloggar kommar jag absolut besöka båda. Inspireras av fina och bra inredningsbilder och njuta av vackra kläder.

  Trevlig helg oc lycka till i syrummet!
  Cia

  SvaraRadera
 2. Hej Mia!
  Stoort grattis till vinnaren, vad kul att det var goa Jenny som vann:)Tack för tävlingen!

  Ha en skön helg,

  Kraam Jenny

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!