torsdag 12 augusti 2010

Byxor med knäppning framDå var sailorbyxan för pojkar och flickor färdig, jag har tidigare haft den modellen med hjärtknappar men fick en förfrågan av Saltaste bönan om en pojkvariant.


En passande överdel är Kinokos Emilskjorta (fler bilder finns på hemsidan) och solhatt. Hatten finns ännu inte med i kollektionen trots att jag sydde den förra sommaren. Till nästa sommar kommer de att finnas i webbutiken.

Leka tittut var ett måste för att jag skulle få med bakfickan med kantarelltryck.

Uppslaget fick matcha de oxiderade tryckknapparna och vara kantad med beige snedslå. Det kommer att passa så fint med den bruna manchesterjackan (som är under konstruktion) i höst.


Nu sys det massor eftersom jag vill hinna med så mycket nytt som möjligt till Galleriet och det nya syrummet gör att jag vill sitta därhela dagarna. Men det går inte med tre barn hemma så det blir några timmar på kvällarna.

Nu är det endast en vecka kvar tills jag drar en vinnare i utlottningen, om du ännu inte har anmält dig kan du göra det här.

11 kommentarer:

 1. Åååh, så fina! Beställning kommer...

  SvaraRadera
 2. oj så duktig du är...jag vill så gärna lära mig att sy...tack för din fina inspirationssida du har här:)

  SvaraRadera
 3. Tack Mia för dina rara ord :) jovisst är det så att man måste få lite utlopp för sitt gnäll ibland :) Säger det igen du är så himla duktig på det här med att sy. Kan knappt vänta tills man får se manchesterkappan du ska sy till höst

  Kramar Malin

  SvaraRadera
 4. Dessa gillar jag och du fotar verkligen bra så att man ser kläderna. Mattan under molnkläderna kommer från Indiska och ligger på min balkong. Menar du det blommiga tyget så är det ett täcke till en docksäng, från när jag var liten.

  SvaraRadera
 5. Så himla läckra...som vanligt!

  SvaraRadera
 6. Stilig bukse! Seiler-bukser er en favoritt her. Og så fin detalj med bånd på innsiden av bretten.

  SvaraRadera
 7. Mycket fint som alltid :)! Du är superduktig! Ha en riktigt fin helg.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 8. De är supersnygga, och jag gillar att de ser så enkla ut, men ändå har så många fina detaljer. Lycka till med syendet och galleri hemsytt!

  SvaraRadera
 9. Jättefina byxor! Du är så duktig :). Förstår inte hur du hinner sy så mycket med tre barn i huset!

  Hoppas du får en härlig helg! Kram :)

  SvaraRadera
 10. Jätte-fina - och mameluckerna också!!!

  SvaraRadera
 11. SÅ kjempefine bukser!:-)
  Riktig god helg til deg og dine,
  klem Hege.

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!