tisdag 24 augusti 2010

En dagens


Då var första dagen på Galleriet avklarad och det blev jättefint i butiken. Jag hade tänkt att visa lite bilder men det var lite för mörkt när jag skulle fotografera. Kvällarna är ju inte alls lika ljusa och varma längre. Inatt har det regnat och när jag tittade ut genom fönstret såg det ruggigt och kallt ut. Så dagens kläder fick bli en vit kjol från Mia-Maria, gummistövlar och en mysig kofta över linnet.


Koftan är en födelsedagspresent från en kompis och jag vet inte historien bakom den, men den verka vara handgjord. Virkade knappar som tidigare haft fina öglor som jag tyvärr tappat bort. Jag har länge tänkt att jag skall virka nya men just nu har jag en brosch istället som håller ihop koftan.
Paraplyet är köpt i Japan och är egentligen ett solparaply, som ni vet så gillar inte asiater att bli solbrända. Och så länge det inte ösregnar så funkar solparaplyet bra som vanligt paraply.


Ifall det skulle bli ösregn har jag ju alltid min regnkappa från H&M, inköpt på rea för 2 år sedan.


Vita gummistövlar från Julias Vita drömmar och de köptes för ett år sedan.

Just nu är det ombytta roller hemma. Jag är iväg och jobbar och Kenneth är hemma med barnen. Två skolas in i skolan och en är hemma. Han har klippt gräset och målat över det fina trädet jag målade då vi flyttade in. Efter flytten så har äldsta killen fått det här rummet som är det största och ett träd var inte så passande. En sekretär från 50-talet och vårt gamla vitrinskåp i 50-talsstil har fått flytta in.

Jag önskar er alla som tittar in i dag en trevlig dag.

9 kommentarer:

 1. Vad fint! Gabriel vill gärna köpa en mössa men utan svamp! Kläderna gjorde succé här hemma. Tack för en trevlig kväll!

  SvaraRadera
 2. Lycka till på Galleriet! Underbar outfit (som vanligt)!

  SvaraRadera
 3. Snygg outfit! Ger verkligen en annan dimension åt regnet.

  SvaraRadera
 4. Vilka supersnygga kläder måste jag säga! Regnrocken, stövlarna och paraplyet passar perfekt till. Skulle vara så roligt att besöka galleri hemsytt, kanske nästa gång i stockholm? Har du alltid grejer där, eller hur fungerar det? Är ni alltså fler sömmerskor som har butiken tillsammans?

  SvaraRadera
 5. Åh, så fin du er! Perfekt sammensatt:)
  Lykke til med jobbingen!

  SvaraRadera
 6. vilken himla fin dockvagn! jag hade en sån grön när jag va liten fast den e förstås slängd... har ni målat det fina trädet själva? och så älskar jag din regnjacka, inte visste jag att HM haft sådana! undra just om de har några fina nu också? Kramar från Helena

  SvaraRadera
 7. Snygga kläder - lycka till på Galleriet!
  (Så fin den prickiga klänningen är som Juliette har på sig!)

  SvaraRadera
 8. Jättefina kläder som passar perfekt på dig Mia!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 9. Jättesöt dockvagn! En såan har vi okså haft.

  Är lite mer ambivalent inställd till vita gummistövlar och vita kjolar i regnet... antar att man då bor någonstans där det inte finns jord eller lera eller barn som skuttar i grumliga vattenpölar vid ens sida... I annat fall...not so avslappnat!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!