onsdag 4 augusti 2010

Galleri HemsyttEgentligen borde jag just nu sitta och sy inför Galleri Hemsytt eftersom vi bestämt oss för att hyra en lokal igen. Det blir mellan den 23-29 augusti och vi tänkte ha en invigningskväll den här gången.

Invigningskvällen är den 23 Augusti mellan kl 16-20 och vi kommer att bjuda på dryck, tilltugg och fina erbjudanden. Om du är intresserad av att komma, maila då till gallerihemsytt@gmail.com så skickar vi en inbjudan till öppningen med en rabattkupong som du kan lösa in under kvällen.

Mer info hittar ni på Galleri Hemsytt bloggen.

Som sagt, jag borde sitta och sy upp de storlekar som saknas. Just nu det känns just nu som hela hemmet är upp och ner. Det nya syrummet är inte riktigt färdigt men snart kan vi börja flytta ut saker dit så det blir ordning i barnens rum igen. Nu har vi mest skyfflat in saker i rummen eftersom vi ändå skall göra om i dem.Igår lade vi klart golven och hyllorna målades en vända till och som ni ser så kommer det att bli väldigt vitt även på golven. Eftersom det enda fönstret är så litet känner jag att det måste vara så ljust som möjligt.

Mitt i allt detta fick jag i måndags för mig att vi skulle göra en sänggavel och sängbord och de blev faktisk färdiga igår. Bilder på det kommer en annan dag. Allt har flyttat in i sovrummet och den beiga fondväggen där målades också vit.

Snart är allt färdigt men idag händer det nog inte så mycket. Kenneth jobbar så det blir lite småpyssel. Kanske kan jag börja flytta ner lite möbler och sy färdigt en skjorta. Börserna skall läggas in på hemsidan.

Tack för alla söta kommentarer på lilla Anna i Bullerbyn. I måndags efter fotograferingen gick hon faktiskt runt med jackan hela dagen.
Kul att det redan är så många som vill vara med i utlottningen. Jag har redan börjat skriva lotterna (det tråkigaste med utlottningen).

Ha en trevlig dag!

5 kommentarer:

 1. Tänk att ha ett eget syrum... Själv flyttar jag runt symaskinen till den plats som är ledig för tillfället. I och för sig syr jag inte jätteofta heller. Du undrade om "vår" badstrand - det är Åreskutan som skymtar på andra sidan vattnet...

  SvaraRadera
 2. Hejsan!

  Jag tänkte bara lägga in en liten beställning på en sådan där underbar kappa till lilla Matilda. Hon ska få den i födelsedagspresent så den behöver inte bli klar förrän i slutet på oktober... Ta hand om dig vännen! Nu väntar symaskinen här också... ;0)

  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 3. Vad härligt med ett syrum :). Här får symaskinen husera på köksbordet tillsammans med brödsmulor och saftfläckar för tillfället, men när huset är färdigt så kommer vi att ha ett kombinerat sy- och datarum. Längtar!

  Ditt rum kommer nog att bli jättefint, smart att välja vitt på alla ytor så det blir ljust!

  Kram :)

  SvaraRadera
 4. Underbart med helt eget syrum!
  Själv delar jag syrum med en väldans massa bråte och datorn och lite till....Dessutom är det ett genomgångsrum, plus att det är i källaren....

  Men på den nya ritningen har jag ett alldeles alldeles eget litet krypin som ska bli mitt syrum....

  SvaraRadera
 5. Tror det blir hur fint som helst i ditt syrum! Härligt vitt!
  Tack för tipset ang mina soffarmstöd. Ska klura lite på lösningar!
  Lycka till inför Galleri Hemsytt. Förstår att du har lite och pyssla med. Ditt dygn verkar ha fler timmar än mitt :)
  Kram
  Ellinor

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!