onsdag 8 september 2010

Den bruna snurrkjolen är invigd


Då var kjolen invigd och det blev vitt och brunt till. Juliette blev så glad när hon såg kjolen, den var lång som mina och så fluffig. Modellen kan nog göras lite kortare, eftersom den är i storlek 98/104 och hon är 107 cm lång.


Till kjolen vita strumpbyxor, vit tröja, bruna skor och koftan jag köpte på H&M förra veckan.

Skulle det bli kallt kan man alltid ha de blåa mameluckerna under, som nu har fått flytta in på hemsidan. Hemsidan är just nu lite rörig då jag håller på att byta ut bildern men jag hoppas på att få färdigt den i under hösten. Vitt och rosa är två givna färger till brunt och nu även den här blå färgen som jag inte vet vad den kallas, men jag kallar den smutsblå eller gammelblå. Det finns ju gammelrosa, eller?

Ni får ha en trevlig dag i det härliga höstvädret och idag blir det ett besök på Junibacken. Vi har hållit oss borta därifrån hela sommaren. Det är nämligen outhärdligt att vara där under sommaren, eftersom det är så mycket folk att man knappt kan vända sig.

14 kommentarer:

 1. Kjolen är så fin Mia!!

  SvaraRadera
 2. Kjolen är underbar!!!!! Supersnyggt med brunt, som ju kan kombineras med massor av färger. Din dotter är hur söt som helst (det har du väl aldrig hört förrut...!)

  SvaraRadera
 3. Ja jättefin! Din dotter ser ju bara sååå lycklig ut.

  SvaraRadera
 4. Dina kjolar är så fina, jag skulle vilja han till mig själv :). Ha en fin onsdag!
  Kram L

  SvaraRadera
 5. Underbar! Är det en helcirkel-kjol?

  SvaraRadera
 6. Vad fin den blev! Kul med mameluckerna!
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Den ser ju verkligen helt underbar ut på!

  SvaraRadera
 8. Å vilken underbar kjol!! Min F älskade sin snurrklänning som jag köpte åt henne i Barcelona men den har nu plockats undan bland sommarkläderna och jag hoppas den kommer passa även nästa år då den blev en riktig favorit.

  Kram Cia

  SvaraRadera
 9. Egentligen ska jag inte klaga för min lillkille är duktig på att roa sig själv. Just nu roar han sig med katten... Och grytor och kastruller är favoriter. Precis som du sa!
  Tack för tips om klockan. Gjorde ju att jag hittade till en ny mysig blogg!
  Kjolen är hur söt som helst. Hade jag haft en liten flicka...
  Ha det gott!
  Kram
  Ellinor

  SvaraRadera
 10. Den är alldeles underbar! Me like!

  SvaraRadera
 11. Åhhh, så fin! Lägger du ut sådana i butiken. Skulle verkligen vilja ha en sådan åt lilla MAja. Den förra som vi köpte åt Elsa blev en dundersucce! Tyvärr hann det inte bli ngn reklam om den på bloggen för man vet ju aldrig om de läser, hihi...

  Din tösabit är väldigt söt med. Vilken tur att du har en sådan bra modell!

  Söndagskramar Anna-Lena

  SvaraRadera
 12. Halloj igen!

  Kunde inte motstå så nu har jag lagt en beställning åt Maja. Du skrev att den kunde göras något kortare och det vore nog bra med tanke på att hon bara är 1 m lång. Du får fria händer! Ha en skön söndag!

  Kramar Anna-Lena

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!