tisdag 21 september 2010

Manchesterbyxor



Tänk att barn kan vara så olika att fotografera och det är det som är så roligt. Juliette vill vara fin och söt och rör sig väldigt långsamt, medan Elliot ska vara cool och står inte still längre än några sekunder.


Måste bara visa en bild på hur byxorna sitter bak jag är så nöjd med passformen.

Två långa smala fickor bak och ett litet ok. Manchestertyget är samma som jag använt till jackan som jag sydde för några veckor sedan. Har ni ännu inte sett den kan ni titta här.

En linning fastsatt i byxan och en mudd under för att få ett tuffare utseende. Tryckknappen är bara dekoration och går inte att öppna. Men det hade behövts eftersom byxan är väldigt smal i modellen. Nästa byxa får antingen en dragkedja eller så får jag göra dem lite större, så kalsongerna inte rullar upp när man tar på sig dem. När jag löst problemet kommer de att läggas in på hemsidan (som för tillfället är lite rörig med olika storlekar och stilar på fotografierna). När jag har fått ordning på den är det dags för en liten utlottning igen.

7 kommentarer:

  1. Oj, så kule bukser! Du syr så fantastisk fint:)

    Og herlige bilder av Elliot!!

    SvaraRadera
  2. Stiliga! Sitter jättefint på Elliott. Ingendera av mina barn vill stå still på fotografering. Det får liksom bli snabba bilder i farten! Senast mutade jag med godis :-O.

    SvaraRadera
  3. Oj vilka utmaningar med kalsongerna :) Byxorna är jättefina och Elliot supercool!

    SvaraRadera
  4. Han är ju hur cool som helst ju!!!
    Mina killar är lite nyfikna av sig och vill se hur korten blir innan man knappt hunnit trycka av... kan säga att det blir måååååånga suddiga kort här just nu ;)

    Fin fina byxor du har sytt! Me like!

    Kramen Mimmi

    SvaraRadera
  5. Snygga! Både byxorna och Elliot! Hälsa honom att han är en "cooling". Jag har sytt en liknande linning på ett par linnebyxor till en av mina killar. De kunde ha lite lösare passform för jag hade bred resår i midjan som stack upp innanför linningen. Sonen tyckte att de var tuffa!

    SvaraRadera
  6. Jättesnygga byxor! Riktigt coola :)

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!