onsdag 22 september 2010

Rutigt, prickigt, blommigt och randigt


Det lilla dockhusköket har fått en blandning av allt men eftersom färgerna är dova så känns det ändå inte rörigt.


Bullar och choklad står på diskbänken.

Porslinet som köptes när vi fick huset är vitt med blå blommor och passar faktiskt fint till pastellerna även om jag vara tveksam från början.

En liten skymt av vardagsrummet som väntar på dynor och filtar.

Klart att det lilla köket också ska ha kyl, frys och gjutgärnsgryta. En röd papperskorg står i hörnet och Leonard frågar hela tiden varför de har en brevlåda i köket.

Två rum kvar, sedan är huset nästan färdigt. Det känns som ett project som aldrig kommer att bli färdigt (precis som i det riktiga hemmet).

7 kommentarer:

 1. Hej bästa Mia!
  Du är verkligen helt fantastisk!!! Inte nog med att du är grym på att sy!!! Vilket otroligt fint dockskåp, helt underbart! Vilka detaljer!
  Julie har också ett dockskåp hemma hos sin mormor och morfar som hon har tänkt att få när hon blir lite äldre. Men det behöver rustas upp och jag har garanterat dig som inspiration!
  Ha så himla kul i helgen på bröllopet!

  Stor kram
  Jennie

  SvaraRadera
 2. Du är verkligen helt otrolig!!! Du kan lägga till Dockskåpsdesigner på ditt visitkort ;)!! Blir så himla fint. Roligt att du ville vara med i min utlottning:)
  Ha en bra onsdagkväll!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Så otroligt fint!
  Och så gillar jag din (för mig) nya header!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Hej gumman
  Tack :) vad skönt att ha någon på min sida , min man hatar dem hihi, men guuu va sött dockhus. Och vilket litet porslin super fint ju . Ska bli spännande att se hur vardagsrummet ser ut ??

  Kramar Malin

  SvaraRadera
 5. Så underbart dockskåp med alla detaljer, prickar och rutor! Inte rörigt, bara härligt! Jag har också ett dockskåp i källaren som är ett jättefint skal med skall fixas. Skall komma ihåg ditt skåp då;-) Mina barn är lite för små ännu.

  ha de så gott!
  Kram,
  A

  SvaraRadera
 6. Så underbart sött!!!
  Vilken inspiration jag fick till min dotters dockhus!
  Jag har en tävling på min blogg. Kika in om du vill!
  Kram Tessan

  SvaraRadera
 7. Dra mig baklänges, vliket jobb! Å så fint jag är verkligen imponerad!!

  Har missat massor ser jag men just nu står ett dygn med väldigt många fler timmar på min önskelista. Med lite mer än vecka kvar till avresa finns det att göra.
  Kram Cia

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!