söndag 17 oktober 2010

Höst i rött

Nu börjar det verkligen bli kallt ute och mössa på det lilla huvudet är nästan ett måste. En röd trikåmössa med kantarell fram passar fint bland alla härliga höstlöv.

Ett blad med ett maskliknande streck väckte uppmärksamhet hos båda killarna. E var övertygat om att strecket var fossil, och L blev genast nyfiken på upptäckten.

Att ligga bland löven och titta på den klarblå himlen är härligt. Kanske ser man ett flygplan på väg till varmare länder...

Tack till er som gillat kinoko på Ikea garderob, bilden har blivit lite större. Ni som ännu inte har gillat får gärna göra det nu, förutsatt att ni gillar kinoko förstås.

Nu blir det lite sömnad och ästa vecka kommer bilder på en ny prickig klänning och en randig skjorta.

11 kommentarer:

 1. hihi dem ser ut att ha det ganska skoj där bland löven. Ja man kan ju bli lite avis när man ser dem som ska till varmare länder nu :) ska bli spännande att få se nya produkter

  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. jag röstade såklart, för kinoko älskar jag! Och så måste jag säga att dina barn är ursöta, fina mössor och underbart fin höstbild, kramar i massor!

  SvaraRadera
 3. Jag har gillat på ikea självklart!

  Jag har fallit för ditt erbjudande på kinoko.se om byxor + mössa. Hade bestämt mig för den svarta mössan, men nu när jag ser bilder på den röda börjar jag vela. Velar lite till och återkommer med beställning imorgon om jag velat klart. (byxorna har jag bestämt mig för iallafall - svarta jeans:))

  Kram från V

  SvaraRadera
 4. Massor nytt fint och härliga kläderpå bloggen! Röstade även på din garderob och delade på facebook. Har inte kunnat blogga eller kommentera då jag är på rehabilitering, men är hemma i helgen, så möjligtvis hinner jag med en liten uppdatering. Ha det fint!

  SvaraRadera
 5. Gillade också på facebook! Såklart! =o)

  SvaraRadera
 6. Hej Mia!
  Härliga bilder:)

  Vad kul att du är med i IKEAs tävling! Jag försökte gå in o gilla ditt bidrag men det verkar vara nått fel på sidan..försöker senare!

  Tack för att du är med i min utlottning:)

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 7. Fina pojkar i färgglada mössor!!! Härligt med höst!

  SvaraRadera
 8. Härligt höstiga bilder!Och gillar din svampstämpel skarpt!!

  SvaraRadera
 9. Snygga mössor, jag gillar rött! Jag har varit inne och "gillat" dig.

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!