tisdag 26 oktober 2010

Prickig skjorta

Idag skickade jag iväg skjortan som skulle till den storebror som var avundsjuk på sina systrars prickiga kinokoklänningar.


Jag vara först tveksam till pärlemoknappar på en prickig skjortan, jag trodde att den skulle se för flickig ut. Men beställaren tyckte att det skulle ge det lilla extra så jag provade. Och det var tur att jag lyssnade på henne för det blev verkligen fint.


Ett ok även på denna för att bryta av lite.

En extra detalj är öglan bak som jag glömde bort på den randiga. En annan ändring jag gjorde var att jag tog bort ärmklaffen, jag tyckte inte att det passade.

Själv är jag nöjd och hoppas att storebror kommer att bli det också. Jag skulle inte själv komma på att göra en prickig skjorta till pojkar och är så glad att kunden frågade mig. Det blir nog inga fler eftersom jag vill använda resten av tyget till prickiga klänningar, men helt omöjlig är jag inte...

11 kommentarer:

 1. Så himla fint sydd skjortan är! Detaljerna är supersnygga! Gillar öjlan där bak!

  SvaraRadera
 2. Den blev jättesnygg, mycket lyckade detaljer!

  SvaraRadera
 3. Så häftigt med en prickig skjorta. Och visst är det bra med kunders önskemål för vi lär ju oss så mycket på det. Jag har länge tänkt fråga dig: Var beställer du dina stämplar till tvättråd? Du skulle inte vilja dela med dig av den informaitonen till en som letat i hela cybern efter nåt sånt, men utan resultat.

  SvaraRadera
 4. Åh, då väntar vi med spänning vid brevlådan idag. :)

  Jag tycker att den ser helt underbar ut och håller med om ärmklaffarna faktiskt. Du är fenomenal på att se detaljerna som gör helheten!

  SvaraRadera
 5. Snygg skjorta! Detaljer är superfina! Är det ett bomullstyg du använt eller är det blandning av olika material? Jag har köpt liknande från Ohlssons tyger men då var det en blandning sk poplintyg.

  SvaraRadera
 6. Vilken snygg skjorta. Den blev tuff med prickar!

  SvaraRadera
 7. Superfin - snyggt m prickigt t en kille!

  SvaraRadera
 8. jag tycker killen ska va jättenöjd, vad underbart!

  SvaraRadera
 9. Kommer nog bli omtyckt, jättefin!

  Cia

  SvaraRadera
 10. Men så fantastiskt snygg. Håller verkligen med om knapparna. Det här är ju liksom ett skäl i sig till att skaffa en son... ;)
  Japansk barnmode möter The Hives möter franskt femtiotal, en helt perfekt mix. Du gör fantastiskt fina saker.

  SvaraRadera
 11. Hur fin som helst. Och pärlemorknapparna gör att den ser lite rockabilly ut.

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!