onsdag 20 oktober 2010

Randigt med pärlemoknapparJag fick en beställning från en tidigare kund som köpt prickiga klänningar till sina döttrar. Nu är storebror avundsjuk och undrade om han kunde få en prickig skjorta. Eftersom jag inte har så mycket tyg kvar av det gjorde jag första skjortan i ett randigt tyg och mailade en bild på modellen jag tänkte mig. Tyget har legat och väntat sedan i somras och tack vare denna beställning fick jag äntligen klart mönstret till skjortan.


Pärlemoknappar och en bröstficka med lock.


Små "flikar" på ärmarna (vet inte vad det kallas) för att hålla uppviket på plats.


Ett bågformat ok bak som blev lite för långt men mönstret är nu ändrat.

Snart kommer den prickiga skjortan och en bild med skjortan på. Den randiga skjortan kommer att finnas på hemsidan när jag fått hem fler pärlemoknappar.

Till höger under hemsidans länk finns en direktlänk till mitt bidrag i Ikea garderob gilla gärna. Det går även bra att gilla här . Jag trodde tidigare att man måste vara med i Fb men tydligen räcker det att gilla utan att dela.4 kommentarer:

 1. Nu har jag snott åt mig några minuter bloggtittartid. Borde skriva rapport isället men saknar motivation Men här finns det massor av inspiration!(Kanske inte för raportskrivande utan roligare saker) Och som vanligt fått njuta av fina bilder på allt mellan himmel och jord.
  Kram Cia

  SvaraRadera
 2. Vad fin skjorta! Gillar de små söta knapparna.

  SvaraRadera
 3. Otroligt välsydd och fin skjorta!

  SvaraRadera
 4. Fin skjorta, snyggt med uppviket!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!