fredag 15 oktober 2010

Stämplar


I fredags beställde jag äntligen en ny tvättrådsstämpel. Den jag hade tidigare hade en 60 graders balja och det har varit lite pilligt att med tops ta bort bläcken för att sedan trycka dit 40 grader i stället.


När jag har varit på marknader eller när någon köpt något hemma har jag lagt kläderna i vita papperspåsar märkta med kinokosvampen. Även den stämpeln kommer från samma ställe.

Var har jag då beställt stämplarna? Jo, hos Stämpelbutiken i Stockholm. Jag vet inte om de har bra priser men de har i alla fall jättetrevlig personal och bra service. Och det viktigaste är att de ärliga och inte försöker sälja på mig saker som inte behövs.


Jag vill tacka för alla fina kommentarer om den virkade pläden, det är nästan så jag skulle kunna tänka mig att börja på en ny. För visst är det lite speciellt med saker man gjort själv eller som någon annan har gjort själv?

Awarden ovan handlar om att lyfta fram tre saker som ligger mig varmt om hjärtat och nu har jag nämnt två av dem. Så mina tre "bidrag" blir:


-Trevlig och hjälpsam personal
-Alla fina handgjorda saker om görs
-Min familj


Man ska dessutom skicka den vidare till fem andra, jag skickar den till för mig ganska nya bloggar:

Mysigt design
Annies blå
Fröken pastell
Made by mama
Pyssel och trams


Jag själv har fått den av Camilla.

3 kommentarer:

 1. Filten är verkligen underbar! Fick faktiskt inspiration till att ta tag i min egen mormorsfilt och kämpar på med rutorna nu. Men jag glömde kommentera hos dig. :) Att bara ha en enkel vit påse med den fina svampen stämplad på är jättefint!

  Trevlig helg!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad smart med stämpel, har du textilfärg då eller nån speciell stämpeldyna? Jag har en stämpel från vistaprint som jag stämplar på baksidan av mina visitkort som följer med varje grej, där står tvättråd och storlek.

  SvaraRadera
 3. Ja, filten blev helt underbar - och tunikan och byxorna som jag inte hade möjlighet att kommentera när jag kikade in på bloggen senast!
  Vad smart med tvättrådsstämpel!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!