torsdag 18 november 2010

En värmande vinst


Igår morse hade farbror rimfrost varit i farten. Trädens grenar, gräs och mark var täckta av vit frost. Några blad som ramlat ner på min halvfärdiga betongbänk har frusit fast.

Tur att vinsten från Nåni by Smillas har kommit med posten så jag inte behöver frysa om mina händer.

De har en rolig och annorlunda design och är sydda i mjuk skön stretchdenim och fodrade med röd microfleece. Sitter som en smäck!

Idag blir det invändig målning av boden på Stortorget och lådbygge. Några klädbeställningar ska göras färdigt. Tänk om just den här dagen kunde ha 30 timmar istället för 24. Eller jag kanske har orimliga krav på hur mycket som ska hinnas med på ett dygn när man har tre barn.

6 kommentarer:

 1. Snygga. Ja, tiden flyr ibland.

  SvaraRadera
 2. Du är inte bara duktig på att sy utan duktig fotograf också!
  Jag är konstant tidsoptimist som alltid tror att allting går fort att göra, så sen sitter jag där och hinner bara hälften av det jag tänkt.

  SvaraRadera
 3. Ja du, här har du oxå en tidsoptimist. Mornarna innehåller stora planer och på kvällen ä'r det bara att konstatera att man inte riktigt hann med allt. Det kommer alltid saker emellan när man har barn som man inte räknat med i tidskalkylerna =)

  SvaraRadera
 4. Hade dygnet 30 timmar skulle du ändå vilja ha mer tid. Försök att njuta när du kan. Tänk på att livet springer på så fort så fort...

  SvaraRadera
 5. Jag lutar åt att Pilo har rätt. För så misstänker jag att det är med mig. Jag hade klämt in än mer om det fanns tid över. Så försök njuta också... Men det ÄR svårt. Livet med barn och egna önskningar är en balansakt. Paket kom i vecka. Och damen i fråga tvärvägrade först att ta av sig den!!! Den är så fin!!! Och alldeles, alldeles perfekt i storleken.

  Försök "spring lagom" på alla måsten idag.
  Kram
  Cathrin

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!